MESAR IZ BUSURA ZBRISAO U AUSTRIJU: Vlajna zapretila švaleru da će mu zapaliti kuću i automobile ukoliko je ostavi

Strastvena Vlajna iz Busura zapretila je svom švaleru da će mu zapaliti kuću, automobile koje mu je kupila i tužiti zbog 5.000 evra koje mu je dala ukoliko je ostavi.

Foto: Facebook/Privatna arhiva

Nezadovoljna Nataša iz Busura koja živi u Švajcarskoj, a sa svojim švalerom lokalnim mesarom iz tog sela, sa kojim se sastaje samo kada dolazi u Srbiju na odmor, zapretila je da će mu zapaliti kuću, automobile “BMW” i “Seat” koje mu je kupila i, da će ga tužiti da joj vrati 5.000 evra koje mu je za dve godine dala od kako je sa njim, ukoliko je ostavi.

Meštani sela Busur koje se nalazi u opštini Petrovac na Mlavi, kažu da je ljubavni život mesara i strastvene Vlajne od početka bio buran i otkrivaju da je za njihovu vezu saznao i Natašin suprug, koji je nakon saznanja zapretio Darku i počeo da ga proganja, zbog čega je ovaj morao da pobegne u Austriju.

– Natašin muž od kada je saznao za njihovu vezu, stalno preti i proganja Darka. Dok sa druge strane, Nataša je zapretila Draku da će mu napraviti pakao od života ako je slučajno ostavi – , kažu poznanici ovih ljubavnika.

Naime, celo selo zna za njihovu vezu i sprda se na njihov račun, s obzirom da su po familijarnoj liniji četvrto koleno, a Natašin sin je bio i najbolji prijatelj sa Darkom dok mu ovaj nije rekao da je u vezi sa njegovom majkom.

Kako će se ova telenovela na kraju završiti, ostaje da se vidi, s obzirom da je Nataša odlučna da svom švaleru zagorča život ukoliko ovaj ne bude hteo da više bude sa njom.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker