VELIKO GRADIŠTE: Obeležen Dan vatrogasaca i prosvetnih radnika (FOTO/VIDEO)

U opštini Veliko Gradište u sredu 8. oktobra je, na zajedničkom prijemu, obeležen Dan vatrogasaca i prosvetnih radnika, gde su najuspešnije prosvetne radnike i vatrogasca primili predsednik opštine, Dragan Milić, i predsednica Skupštine, Branislavka Šulović.

dan-vatrogasaca-i-prosvetnih-radnika-veliko-gradiste

Najistaknutijim radnicima u protekloj godini podeljene su novčane nagrade i prigodni pokloni kao priznanje za trud i izuzetnu ulogu u društvu.

Pozdravnu reč i čestitke nagrađenima je uputio predsednik opštine, podsetivši na početke i značaj obeležavanja ovih datuma te istakavši ključnu ulogu prosvetnih delatnika u obrazovanju mladih. On je ovom prilikom najavio i dalju podršku opštine kako bi im omogućili bolje uslove za nastavu i rad. Predsednik je pohvalio i veoma dobru saradnju sa Vatrogasno-spasilačkom jedinicom dodavši da je nastojanje opštine da obezbedi kvalitetniji i bezbedniji rad ove službe koja svoje zadatke obavlja profesionalno i odgovorno.

dan-vatrogasaca-i-prosvetnih-radnika-veliko-gradiste-1

Ove godine nagrađeni prosvetni radnici su Vesna Novković, profesorka hemije i Biljana Lukić, profesorka informatike iz Srednje škole, Vesna Mandić, socijalna radnica, i Ivana Pavić-Omerović, stručna saradnica, iz OŠ “Ivo Lola Ribar“ u Velikom Gradištu, Marina Milošević, pedagog škole, iz OŠ “Miša Živanović“ Srednjevo, Valentina Simić, profesorka engleskog jezika, iz OŠ “Vuk Karadžić“ Majilovac i vaspitačica, Nadica Jevtić, iz Predškolske ustanove “Majski cvet“ dok se kao najbolji ovogodišnji vatrogasac-spasilac istakao Zlatibor Aćimović.

dan-vatrogasaca-i-prosvetnih-radnika-veliko-gradiste-2

Prijemu su prisustvovali i direktori istaknutih prosvetnih radnika te komandir Vatrogasno-spasilačke jedinice u Velikom Gradištu, načelnik Odeljenja za vanredne situacije u Požarevcu, načelnik Policijske stanice Veliko Gradište i predstavnici Opštinskog štaba za vanredne situacije, dok su ispred opštine prisutni bili i načelnica Opštinske uprave, načelnica Odeljenja za opštu upravu i javne službe, prosvetni inspektor i šef Kabineta predsednika.

dan-vatrogasaca-i-prosvetnih-radnika-veliko-gradiste-3

U ime nagrađenih zahvalila se profesorka Srednje škole, Vesna Novković, osvrnuvši se na sjajne postignute rezultate, sve bolji uspeh đaka na takmičenjima i visoko mesto koje naše škole zauzimaju u srpskoj prosveti te izuzetnu saradnju sa opštinom koja je uveliko zaslužna za ovaj uspeh.

TPKNEWS/SOVG

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker