Velika školska žurka u Požarevcu

Na Trgu oslobođenja u Požarevcu, 29. juna održaće se žurka za učenike osnovnih i srednjih škola, pod nazivom “Veliki školski odmor”.

Konferencija u Centru za kulturu

Tim povodom, u Centru za kulturu održana je konferencija za medije, na kojoj su iz ove ustanove učestvovali direktor Dragi Ivić i Predrag Paunović, kao i član Gradskog veća Dejan Krstić i jedan od učesnika Nenad Živić – DJ Neba.

“Prvo će u večernjim satima biti održan program za osnovce, a u kasnijim satima za srednjoškolce. Bina će biti postavljena na kružnom toku, na Trgu oslobođenja, a ceo prostor imaće i obezbeđenje kako bi sve proteklo u najboljem redu”, rekao je Paunović. Nenad Živić – DJ Neba, najavio je učesnike programa.

„Program počinje u 20 sati, kada će najmlađe zabavljati mađioničar Sale Vegas. Sat vremena kasnije nastupaju Rastko i Marija Stević, a od 22 časa Dj Architect i DJ Gru. Posle njih nastupiće Požarevljani DJ Neba i DJ Grozda”, rekao je Živić. On je istakao da će biti održan i performans učesnika iz Novog Sada i Niša, a publika će videti i Fire girls i Flow acrobats.

Ceo program koštaće 250.000 dinara, dok će lokalni izvođači nastupiti bespaltno. Prema rečima Dragog Ivića, “Veliki školski odmor” predstavlja početak letnjeg kulturnog programa, koji je u Požarevcu postao tradicionalan.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker