RADILE I BEJZBOL PALICE: Veliki obračun Srba i Bosanaca u Nemačkoj!

Više državljana Srbije i Bosne i Hercegovine učestvovalo je u fizičkom obračunu ispred restorana brze hrane “Mekdonalds” u nemačkom gradiću Kolbermor, javljaju tamošnji mediji.

Foto: Ilustracija

Nekoliko učesnika zatražilo je lekarsku pomoć zbog zadobijenih povreda, dok su se ostali razbežali kada je policija došla na mesto incidenta.

Policija još uvek istražuje celi slučaj, tako da okolnosti pod kojima je došlo do masovne tuče za sada nisu poznate. Lokalni mediji javljaju da su u tuči korištene i bejzbol palice. U incidentu navodno niko nije uhapšen, a policija još uvek traga za akterima, prenose Nezavisne novine pisanje nemačkih medija.

Takođe, lokalne vlasti pokušavaju da nađu svedoke, kako bi što pre rešile slučaj.

Portal “mangfall24.de” piše da se u redakciju javio jedan od navodnih učesnika tuče, koji je izjavio da je u trenutku kada je tuča počela sa porodicom napuštao restoran. Navodi se da je odlučio da se javi novinarima jer želi da razreši celu situaciju.

On je navodno pokušao da umiri situaciju i da razvadi ljude koji su se potukli, ali je na kraju i sam povređen u incidentu. Naveo je da su mnogi ljudi stajali sa strane i samo posmatrali događaj, ne pokušavajući da umire učesnike.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker