JAVNI UVID ZA BELI BAGREM: Uređenje novog turističkog naselja na Srebrnom jezeru

U toku je javni uvid povodom izrade izmena i dopuna Plana detaljne regulacije turističkog naselja Beli Bagrem u opštini Veliko Gradište.

Foto: TPKNEWS

Plan je na javnom uvidu od 31. januara i biće do 2. marta i to na zvaničnoj internet stranici opštine Veliko Gradište ili u zgradi opštine.

U toku javnog uvida održaće se zvanična prezentacija 19. februara u 12 časova u svečanoj sali opštine Veliko Gradište.

Inače, Opštinska uprava opštine Veliko Gradište, Odeljenje za urbanizam i imovinsko-pravne poslove, kao nosilac izrade predmetnog plana detaljne regulacije, organizuje ovaj javni uvid u cilju upoznavanja javnosti sa opštim ciljevima i svrhom izrade plana, mogućim rešenjima za razvoj prostorne celine i očekivanim efektima planiranja.

Pravna i fizička lica mogu dostaviti primedbe i sugestije na izloženi materijal u pisanoj formi Odeljenju za urbanizam i imovinsko-pravne poslove, kancelarija 11, telefon 012/676-106, Žitni trg broj 1, 12220 Veliko Gradište, u toku trajanja javnog uvida, zaključno sa 2. martom do 14 časova.

Primedbe i sugestije pravnih i fizičkih lica evidentira nosilac izrade predmetnog plana i iste mogu uticati na planska rešenja.

(Tpknews.com/Z.V.)

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close