ULICA U KUSIĆU 6 GODINA PLIVA U FEKALIJAMA: “Od smrada ne možemo ni prozor da otvorimo” (FOTO)

Zlatko K. (40) iz sela Kusiće kod Velikog Gradišta već 6 godina moli opštinsku vlast za pomoć zbog fekalija koje se iz neodržavane septičke jame MZ slivaju niz ulicu pored njegove kuće.

Foto: TPKNEWS

Zlatko se već 6 godina bori sa užasnim smradom koji dopire iz obližnje septičke jame koja se nalazi odmah do njegove kuće.

Radi se, naime, o septičkoj jami koja je vlasništvo MZ Kusića, a na koju se priključio, i koristi, njegov komšija.

Da još bude gore, ova septička jama je sva zarasla u korovu, i u potpunosti nezašićena i neobeležena. Onaj ko prolazi ovim putem a ne zna da se tu nalazi jama, postoji veliki rizik da upadne u nju.

Zlatko pokazuje mesto gde se nalazi septička jama

Očajni Zlatko koji godinama trpi neizdrživ smrad obratio se predsedniku MZ, komunalnoj inspekciji, inspekciji opštine Velikog Gradišta, nadležnima u opštini i na kraju i Republičkoj ekološkoj inspekciji.

Svuda je, međutim, naišao na zid. Pusta obećanja je sve što je uspeo da „izvuče” od nadležnih.

Foto: TPKNEWS

– Ovo je zaista užasno i samo čekam da se pojavi neka zaraza. Ne otvaram ni prozore zato što se smrad uvlači u kuću! Kada izlazimo napolje, duboko udahnemo pa protrčimo niz ulicu dok se ne odmaknemo od izvora smrada – priča nam Zlatko i dodaje da od kada je prvi put i osetio smrad, pokušava da dopre do nekog ko bi mogao da mu pomogne: – Mogu samo da ponovim sopstvene reči, da umesto da uživamo u svetloj budućnosti u koju nas ova opštinska vlast navodno vodi, mi se davimo u fekalijama koje nam se slivaju niz ulicu! – reko nam Zlatko.

Foto: TPKNEWS

U međuvremenu, Zlatko se obratio redakciji “TPKNEWS” , kako bi izdejstvovali i naterali nadležne iz opštine da se konačno nakon 6 godina, smiluju i reše ovaj problem.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker