DOLIJALA GRADIŠTANSKA PLJAČKAŠICA: Ukrala bankomat deki u Trstu, pa ga opelješila

Vesna Stanisavljević (55), iz Velikog Gradišta, koja živi u Trstu u Italiji, uhapšena je zbog sumnje da je jednom dedi (88) ukrala 12.500 evra.

Foto: Ilustracija

Kako prenose italijanski mediji, pljačka se dogodila u periodu od januara do maja 2018. godine, kada je Vesna na prevaru dedinim bankomatom sa njegovog računa uzela pare.

– Vesna je početkom prošle godine, 23. januara 2018. godine, iz staračkog doma, gde je radila, iz ormarića koji se nalazio pored dedinog kreveta u sobi gde je boravio, ukrala ključeve od kuće i bankomat dok je on spavao – preneli su tamošnji mediji i dodali da su dedini rođaci slučajno primetili da je sa dedinog računa podignuto 12.500 evra dok se on nalazio u staračkom domu.

– Policija je pregledala snimke sa kamera banaka gde su pare podignute. Kamere su snimile Vesnu kako podiže novac. Istraga je pokazala da je ona u periodu od januara do maja 2018. godine, u više navrata podizala novac bankomatom sa dedinog računa – rekli su izvori i dodali da je kod Vesne pronađen dedin bankomat i ključevi od kuće.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker