UHAPŠEN HOMOLJSKI ARKAN IZ LAZNICE: Oteo bivšu devojku, odveo je u šumu i iživljavao se!

Srđan Motić (37) zvani Homoljski Arkan iz sela Laznica kod Žagubice uhapšen je zbog sumnje da je oteo i držao zatočenu u kolibi bivšu devojku Dušicu Stojković (53) iz Bora, jer mu je “slomila srce”.

Srđan Motić zvani Homoljski Arkan

Osumnjičeni je 21. aprila presreo žrtvu i preteći joj gasnim pištoljem, ugurao je u vozilo. Žena je na saslušanju detaljno opisala torturu.

– Izlazila sam iz borske bolnice i nedaleko odatle me je oteo. Prislonio mi je pištolj na bradu i ugurao u kola. Pretio je, psovao me, bila sam prestrašena – navodno je ispričala Dušica i objasnila da je sa osumnjičenim ranije bila u vezi:

– Uradio je to jer sam ga ostavila, nije mogao da se pomiri s tim. Rekao mi je da dobro razmislim kako se on oseća otkako nismo zajedno. Još dok smo bili u autu, molila sam ga da me pusti, ali ga je to još više razbesnelo. Skrenuo je s glavnog puta i vozio neasvaltiranim. Odvezao nas je duboko u šumu u jednu kolibu. Tamo me je izvukao, vukao me po podu. Molila sam ga, ali uzalud – posvedočila je žrtva.

Kako je dalje ispričala tokom saslušanja, Srđan ju je uveo u kolibu i počeo krvnički da je tuče.

– Šutirao me, bacao o zid, udarao pesnicama.Tako prebijenu, on me je zavezao i otišao. Ostavio me u kolibi, nije se ni okrenuo. Da li je hteo da tu umrem od gladi i žeđi, ne znam – rekla je izmučena žena i dodala da je posle tri dana nekako uspela da se odveže.

– Lutala sam šumom i nekako stigla do puta. Stopirala sam i zamolila čoveka koji mi je stao da me vozi u policiju – dodala je navodno ona.

Prema rečima našeg izvora, uhapšeni je najpre negirao otmicu i mučenje, ali je pritusnut dokazima na kraju sve priznao. Navodno je rekao da mu je Dušica slomila srce i da je želeo da joj se osveti.

PREDSTAVLJA SE KAO HOMOLJSKI ARKAN

Osumnjičeni Srđan Motić na društvenim mrežama ima više različitih profila, a na nekima od njih se predstavlja i kao pokojni Željko Ražnatović Arkan, a na brojnim fotografijama koje je kačio dominiraju tigrovi. Na Fejsbuku je naveo i da radi u inostranstvu, kao i da je zaposlen u jednoj agenciji za obezbeđenje ljudi i objekata.

(Tpknews.com/Kurir)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker