UHAPŠEN U GOLUPCU: Učesnik rijalitija “Parovi” iz Velikog Gradišta, pijan pretukao suprugu!

Službenici Policijske stanice u Golupcu uhapsili su Ivana Ivanovića (29) zvanog Fric, iz Velikog Gradišta, zbog sumnje da je izvršio nasilje u porodici.

Ivan Ivanović Fric/Foto: Screenshot Facebook

On je 19. marta, oko 17:00 časova, ispred kafića „D-mol“ u Golupcu, gde je prethodno bio u društvu sa predsednikom Sportskog saveza Jovicom Jocom Kikijem koji je slavio rođendan, direktorom škole Sašom Đorđević, njegovim privatnim vozačom Svetislavom Životić i sinom predsednika opštine Golubac, Urošom Mijović, prvo verbalno napao svoju nevenčanu suprugu Kristinu Miloradović (25) iz Golupca, a onda je oborio i glavom joj lupao o beton. Posle toga udaljio se u nepoznatom pravu, ali je, po prijavi supruge, iste večeri uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 časova i biće priveden osnovnom javnom tužiocu u Velikom Gradištu. Njemu je izrečena i mera zabrane prilaska supruzi, kao i hitno iseljenje iz kuće u Golupcu.

Razlog ovog napada bila je svađa oko proslave rođendana njihovog dvogodišnjeg sina. Umesto da priprema proslavu, po prethodnom dogovoru sa suprugom, osumnjičeni je ceo dan pio, obilazeći kafane po Golupcu.

M.V.

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Ispravite da se zna! Nije Jovicom Jošom Kikijem, već Jovicom Jocom Kikijem. Veoma bitno da se zna. To je jedna teška golubačka sns barabetina, kao i ostatak ljudi sa kojima je ovaj probisvet svima poznat u Golupcu sedeo za stolom. Da skratim. sns zabranjuje okupljanja, dok sns establišment Golupca slavi rođendan na javnom mestu i to, gde drugde, nego u sns kafani. Šta reći… tamo nema korone i dozvoljeno je da ženi lupate glavu u beton, ali samo ako je Joca (Kovika) Kiki prisutan!

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker