UŽAS KOD POŽAREVCA: Ubio suprugu, pobegao automobilom, pa izvršio samoubistvo u sudaru sa kamionom

U selu Lučica kod Požarevca u petak popodne dogodila se teška porodična tragedija, kada je Vladimir Grdanović (37) nožem usmrtio suprugu J. Grdanović (37), a onda se ubio tako što se autom “zakucao” u kamion.

Kako nezvanično saznajemo, svađa među supružnicima, koji su pred razvodom, izbila je nakon povratka iz požarevačkog Centra za socijalni rad, gde su rešavali pitanje starateljstva nad detetom.

Supružnici Grdanović su se razvodili i ostalo je još da se odredi kome će pripasti njihov maloletni sin, koji je star 13 godina.

Baš zbog određivanja starateljstva nad njihovim sinom u petak su išli na razgovor u požarevački Centar za socijalni rad, a kasnije, u svojoj porodičnoj kući u Lučici, počeli da se svađaju zbog toga.

U jednom trenutku, Vladimir je u besu zgrabio nož i nasrnuo na ženu usmrtivši je. Kada je shvatio šta je uradio, seo je u njen auto i krenuo ka Požarevcu. Na putu do Požarevca u susret mu je naišao kamion, Vladimir je naglo skrenuo u suprotnu traku i direktno se sudario s kamionom. Ekipa Hitne pomoći kada je stiglla na lice mesta mogla je samo da konstatuje Vladimirovu smrt, jer je od siline udarca preminuo na mestu.

Zamenik višeg javnog tužioca iz Požarevca naredio je obdukcije tela pokojnih supružnika, kako bi se utvrdio tačan uzrok njihovih smrti.

Za sada nije poznato ni to da li je Vladimir Grdanović (37), koji je medicinski tehničar u požarevačkoj bolnici, slučajno izazvao udes ili je svesno izvršio samoubistvo.

Prema našim nezvaničnim saznanjima, prekjuče je prijavljeno nasilje u porodici u kući Grdanović iz Lučice.

TPKNEWS/M.L.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker