KRVAVI LJUBAVNI TROUGAO U GOLUPCU: Ubio druga, telo mu bacio na smetlište pa se ranio tokom svađe sa devojkom!

Z. J. iz Miljevića teško je ranjen u pucnjavi u Kučevu posle žestoke svađe sa devojkom koja mu se sviđala, a zbog koje je prethodno navodno ubio svog druga.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, Z. J. je osumnjičen da je ubio D. J. (46) zbog devojke!

Policija je u istrazi saznala da je Z. J pucao iz pištolja i ubio D. J. (46) iz Mrčkovca, jer je on navodno hteo da mu preotme devojku. Z. J.  je hitac u D. J. ispalio u automobilu, a zatim telo bacio na smetlište kod sela Srpce, u blizini Kučeva. Tu je policija juče ujutru pronašla leš pošto je porodica D. J. prethodno prijavila njegov nestanak.

Gde se telo ubijenog tačno nalazilo, policija je saznala pošto je otišla u kuću devojke L. M., oko koje su se dvojica poznanika sporečkala.

Upravo u njenoj kući došlo je i do raspleta ovog krvavog i zamršenog ljubavnog trougla kada je Z. J. posle navodnog ubistva poznanika i bacanja njegovog leša otišao u kuću kod L. M. i pokušao i nju da ubije. Međutim, prvo je došlo do svađe a potom i otimanja oko pištolja koje je završeno ranjavanjem Z. J.

Zasad je nejasno da li je u toku otimanja pištolj sam opalio i ranio Z. J. ili ga je ranila devojka L. M.

Kako nezvanično saznajemo, ranjeni Z.J, je koji je osumnjičen za ubistvo svog druga, u teškom je stanju i bori se za život.

Uzrok ove tragedije najverovatnije je ljubavni trougao i borba za devojku.

TPKNEWS/Agencije

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker