UHAPŠENA ČEDOMORKA IZ MUSTAPIĆA: Ubila svoju tromesečnu bebu, pa bežala po selu od policije

U selu Mustapić, kod Kučeva, uhapšena je 23-godišnja Živadinka Stojković zbog sumnje da je ubila svog tromesečnog sina Lazara.

Foto: Privatna arhiva

Policija je nakon potere po selu uhapsila Živadinku Stojković (23) iz sela Mustapić kod Kučeva, zbog sumnje da je izvršila teško ubistvo svoje bebe Lazara, stare oko četiri meseca. Osumnjičenoj će biti određeno zadržavanje do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, biće privedena Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu, saopšteno je iz tamošnje Policijske uprave. Detaljniji podaci o ovom slučaju ipak nisu saopšteni, jer je istraga još uvek u toku.

Kako “TPKNEWS” nezvanično saznaje, dečačić Lazar je kobne noći plakao, pa se Živadinka zbog toga probudila. Navodno je, Živadinka u napadu besa nekoliko puta udarila dete, a zatim ga i zadavila u kući u kojoj je živela sa nevenčanim suprugom Ljubišom V. (47). Nakon počinjenog zločina Živadinka je svojoj kumi poslala SMS poruku da joj je dete mrtvo i da će i ona da se ubije, pa pobegla od kuće. Njena kuma sve ovo je prijavila policiji. Policija je odmah nakon prijave otišla na lice mesta i u jednoj od soba pronašli su beživotno telo dečaka.

Meštani Mustapića od petka ujutru su u šoku zbog ovog tragičnog slučaja. Kažu da je osumnjičena živela sa svojim suprugom Ljubišom V. (47), koji je od četvrtka smešten na psihijatrijskoj ustanovi u Kučevu zbog teškog alkoholizma. Ljubiša se pre Živadinke još dva puta ženio i iz ta dva braka ima dvoje dece, ali oni su odrasli i ne žive sa njima. Meštani su nam rekli i da se Živadinka porodila 14. novembra prošle godine kada je rodila blizance, da je osim Lazara rodila i sina Aleksandra, koji je od rođenja u bolnici na lečenju zbog teških zdravstvenih problema.

Živadinku Stojković

Kako su meštani Mustapića ispričali za “TPKNEWS”: – Kada je policija došla Živadinka je pobegla i sakrila se kod mlekare. Jedna žena ju je videla tamo i rekla policajcima, pa su je oni odmah uhapsili – ipričali su šokirani meštani Mustapića. Međutim, niko od njih nije mogao da navede zbog čega je Živadinka, za koju su rekli da je “ometena u razvoju”, ubila svog sina.

Živadinka Stojković je imala teško detinjstvo. Bila je smeštena i u hraniteljsku porodicu jer joj je otac slabog imovinskog stanja, a majka joj je davno umrla.

– Živadinka čim je napunila 18 godina, naglasila je da je punoletna i da niko ne sme da joj kaže šta će da radi. Pre otprilike tri godine udala se za Ljubišu, koji je od nje dosta stariji. Udala se za njega tako što je krenula u selo po cigare, on je sreo usput i povezao. Počela je svake večeri da ide kod njega, da bi se posle mesec dana preselila u njegovu kuću – priča meštanin Mustapića.

Živadinkina i Ljubišna kuća gde je beba ubijena

Meštani Mustapića još su nam rekli da su i Živadinka i Ljubiša bili nezaposleni, i da im je, verovatno, novčano pomagao Ljubišin otac Dragiša, koji živi u Austriji. Kažu da Živorad voli ponekad malo više da popije, pa su ga zbog toga komšije u četvrtak odvezle u bolnicu, gde je zadržan na lečenju.

OD 10 DO 40 GODINA ROBIJE

Za ovo krivično delo za koje se uhapšena majka sumnjiči zakonom je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker