UBICA U BEKSTVU, OPASAN I NAORUŽAN! Ako ga neko primeti, zovite odmah policiju!

Za trostruko ubistvo koje se dogodilo jutros u Novom Sadu kada su ubijena tri člana porodice Pajić – Branislav (57), njegova supruga Nada (57) i ćerka Mirjana Janković (32), glavni osumnjičeni je Goran Janković (36), Mirjanin suprug za kojim se trenutno intenzivno traga.

Osumnjičeni ubica u bekstvu Goran Janković

Goran je u bekstvu, naoružan i opasan. Ako ga primetite, odmah pozovite policiju!

Prema prvim informacijama, Goran je vulkanizer iz Veternika i u poslednje vreme je u lošim odnosima sa ubijenom Mirjanom, zbog čega ga je Mirjana pre samo dve nedelje prijavila za nasilje u porodici. Goran je tada dobio zabranu prilaska. Uz to, ima i prijavu za ilegalno posedovanje oružja.

Kako saznajemo, Mirjana i Goran su bili nekoliko godina u braku i dva puta su se rastajali jer je on bio nasilan prema njoj. Kako pričaju komšije porodice Pajić ona se nedavno vratila u porodičnu kuću svojih roditelja gde je jutros i ubijena.

Njih dvoje imaju dvoje male dece, i za sada je potpuno nejasno šta je sa njima i gde su deca bila kada se jeziv zločin odigrao.

– Oni su bili neko vreme u braku kada su dobili prvo dete. Međutim ubrzo su se rastali zbog nasilja i ona se vratila kod roditelja. Međutim, posle nekog vremena su se pomirili, dobili drugo dete… Svi smo mislili da će ovaj put sve biti u redu, da su se smirili – priča komšinica porodice Pajić.

Međutim, i nakon što su dobili drugo dete, ponovo su nastali problemi i Mirjana je Gorana ponovo 10. maja prijavila za nasilje u porodici i vratila se kod roditelja. On je tada dobio zabranu prilaska.

Kako se Janković nalazi u bekstvu, policija je na svim izlazima iz grada i proverava sva vozila.

Policija sa dugim cevima blokirala put Novi Sad-Zrenjanin

Put Novi Sad-Zrenjanin blokirala je policija, a pripadnici MUP-a naoružani dugim cevima zaustavljaju i kontrolišu sva vozila koja se kreću ka Zrenjaninu.

Foto: N1

Prema nezvaničnim saznanjima televizije N1, ova policijska akcija ima veze sa trostrukim ubistvom koje se dogodilo u porodičnoj kući u Novom Sadu.

(Tpknews.com/Agencije)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker