SELO LJUBAVI: U Topolovniku otvorena prva klub-teretana (FOTO)

U Topolovniku, u petak svečano je otvorena prva savremena klub-teretana za vežbanje

Na zadovoljstvo svih Topolovčana, kako onih koji su ostali u selu, tako i onih na privremenom radu u inostranstvu, koji će od sada u svom mestu imati svojevrsnu teretanu i klub.

Foto: Privatna arhiva

Novootvoreni klub-teretana je donacija Udruženja “Moj Topolovnik” svim meštanima Topolovnika.

Teretana za početak poseduje oko desetak sprava za izvođenje različitih vežbi, a korišćenje sprava je u potpunosti besplatno.

– Cilj nam je da funksionišemo kao zajednica, kao velika porodica u kojoj nema predrasuda i stereotipa. U ovu teretanu mogu dolaziti svi, i svi su dobrodošli, jer smo mi tu uvek da pomažemo jedni drugima. Pokazivaćemo vežbe, učićemo jedni od drugih, takmičićemo se, ispravljaćemo jedni druge. Najviše će biti zastupljene vežbe u paru, jer je dokazano da one daju najbolje rezultate – kazao je za “TPKNEWS” predsednik Udruženja “Moj Topolovnik” Dragan Tanasković.

Zanimljiv je podatak kako kažu članovi Udruženja “Moj Topolovnik” ne plaše se da će neko negativno shvatiti ovu njihovu inicijativu, a drugi razlog zbog čega nisu ni malo u strahu je taj što će svi koji budu dolazili u ovoj teretani biti u punoj snazi.

– Verujemo da ćemo se ovde svi lepo družiti, voditi računa o ishrani, zdravom životu. Nadamo se da će baš na ovom mestu nastati neka nova poznanstva, prijateljstva, jer Topolovnik jeste selo ljubavi, a ova teretana će biti pravo mesto za svaku vrstu ljubavi – kažu članovi Udruženja “Moj Topolovnik”.

Ovaj klub-teretana nalazi se na kisiljevačkom putu u objektu nekadašnjeg kafića “Savana”. Radno vreme teretane je svakog radnog dana od 16 do 22 časa, subotom i nedeljom od 15 do 22 časa.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker