KAMPANJA “BUDUĆNOST SRBIJE”: U subotu tačno u podne, na gradskom trgu, Vučić se obraća Smederevcima

Svoju kampanju „Budućnost Srbije“, predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavlja obilaskom Podunavskog okruga, gde će boraviti u subotu, 9. marta. Tog dana posetiće i Smederevo, gde će se okupljenim građanima obratiti tačno u podne, na glavnom gradskom trgu.

Posetu Podunavskom okrugu predsednik Aleksandar Vučić započeće u Velikoj Plani, gde će obići novi pogon tekstilne kompanije „Makaron Moda“, u koji su vlasnici uložili dva miliona evra. Za sada je tu zaposleno 150 radnika, a najavljeno je proširenje kapaciteta do 400 radnih mesta. Potom će posetiti obnovljenu biblioteku „Radoje Domanović“, koja ove godine obeležava 70 godina postojanja.

Iz Velike Plane odlazi u Smederevsku Palanku, gde će prvo obići fabriku opreme i mašina „Goša FOM“, a potom i rekonstruisani Narodni muzej. Posetu Smederevskoj Palanci predsednik Vučić će nastaviti obilaskom štandova mladih poljoprivrednika u selu Azanja, koji će ga dočekati ispred svoje zemljoradničke zadruge stare 125 godina. Za kraj boravka u Smederevskoj Palanci planirana je poseta pogona za proizvodnju konzumnih jaja „Mikros Union“ u Selevcu, čiji je godišnji proizvodni kapacitet 60 miliona jaja.

Predsednik Vučić će u Smederevu obići Gimnaziju, osnovanu 1871. godine, koju pohađa 740 učenika i na kojoj su započeti obimni radovi na rekonstrukciji, vredni 168 miliona dinara. Posle posete Gimnaziji, predsednik Vučić će se, kako je najavljeno, u 12 časova obratiti građanima na centralnom trgu, gde se očekuje prisustvo više od 10.000 građana.

Kampanju „Budućnost Srbije“ predsednik Aleksandar Vučić je započeo 7. februara i tada najavio da će obići svih 29 okruga u Srbiji kako bi građanima predstavio postignute rezultate i dalje planove, i kako bi čuo njihove primedbe.

– Naš slogan je „Budućnost Srbije“. Smatramo da smo promenili izgled zemlje. Stvari nisu idealne, nikada neće ni biti, ali smo mnogo toga dobro učinili, a možemo i hoćemo još napornije da radimo, rekao je Vučić.

Očekuje da će tokom kampanje obići više od 100 opština, gde će se susresti sa građanima kako bi se upoznao sa njihovim problemima, ali i da im pokaže koliko je škola, vrtića, bolnica u Srbiji obnovljeno i otvoreno, a „u kakvom su katastrofalnom stanju ti objekti bili“ u ranijem periodu.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker