U STILU ZEMUNCA: Gej “Žderačice” iz Kostolca naručile batinanje novinara TPKNEWSA

Nakon niz objava tekstova na našem portalu o SNS gej “Žderačicama” iz Kostolca, našoj redakciji danas je pristiglo sijaset pretnji-smrću, batinanjem i paljenjem prostorija naše izdavčke kuće…

Milena Cerovšek i njena ljubavnica Slađana Petrušic Ex Gutić/Foto: Privatna arhiva

Poštovani čitaoci TPKNEWSA, obaveštavamo vas ovim putem da smo od funkcionera gradske opštine Kostolac dobili sijaset pretnji-smrću, batinanjem, paljenjem prostorija naše izdavčke kuće i to angažovanjem agencije za takvu vrstu posla, iz inostranstva, odakle je danas upućeno par telefonskih poziva na broj telefona naše redakcije, gde su osobe sa druge strane slušalice preneli njihove pretnje.

Po običaju, kako to biva u redovima naprednjaka, nakon niz objava tekstova na našem portalu kojima smo razotkrili njihove mahinacije i zloupotrebe službenog položaja, Milene Cerovšek, predsednice privremenog organa gradske opštine Kostolac i njene ljubavnice, sekretara privremenog organa gradske opštine Kostolac, Slađane Petrušić ex Gutić.

Ovaj gej dvojac je toliko osion i bahat, da se, kako saznajemo od građana Kostolca, hvale kako će naručene batinaše, ni više a ni manje, platiti iz budžeta gradske opštine Kostolac.

U ime svih ostećenih, finansijski, moralno, materijalno, seksualno napastovanih, ovim putem obaveštavamo javnost, da ćemo prvo, podneti krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu, Centru za socijalni rad i ostalim službama, za SEKSUALNI MOBING, koji je ovaj dvojac vršio nad zaposlenom ženom S. D. iz opštinske uprave na gradskoj slavi Sv. Prokopije 21. jula ove godine.

Takođe, u prijavi će biti podnet zahtev za Poligrafsko ispitivanje ostećene, čime će se dokazati sva krivična dela ovog perverznog i pokvarenog gej dvojca.

Nesrećna žena je još uvek na bolovanju, jel je doživela stres od strane ovih SNS gej “Žderačica” ali, ekipa portala TPKNEWS, nakon današnjih pretnji, polako će istinu izneti na videlo!

(Redakcija TPKNEWS)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker