U SLUČAJU PADA SNS-a U VELIKOM GRADIŠTU: Zelena stranka, Milićeva rezervna partija!?

Gradištanski političari, da bi opstali na političkoj sceni, moraju da se međusobno grle. Nema tu mnogo veze ko je iz koje partije. Oni koji napadaju i oni koji su napadnuti su, u stvari, kao nokat i meso!

Tako je i poznati SNS-ov napredni gradištanski političar, i aktuelni predsednik opštine, Dragan Milić, uvidevši da se naprednjačka mašinerija u Gradištu ozbiljno poljulala, obezbedio sebi rezrvnu partiju.

Milićev dugogodišnji saradnik Zlatibor Mitić, i Slađa Bogičić odbornik bivše grupe građana „Dragan Milić za selo i grad“, a posle je bila i na listi odbornika SNS-a gde je nosilac liste bio takođe Dragan Milić. Uz burne reakcije napustila je SNS, i sa Milićevim saradnikom Zlatiborom Mitićem, a kako saznajemo, na inicijativu baš lično Dragana Milića, osnovala Zelenu stranku Veliko Gradište, čiji je, inače, predsednik Goran Čabradi dobro poznat Gradištancima. Na samom osnivanju stranke bio je prisutan i Dragan Milić.

Goran Čabradi, je bio jedan od dvojice vlasnika firme „Spajder“ koja je zadužena za odnošenje smeća. Takođe je bio i vlasnik mašine za čišćenje ulica koju su građani opštine Veliko Gradište morali da plaćaju, iako ta mašina nije bila ni u jedno selo da se očisti barem jedna ulica.

Predsednik Opštinskog odbora Zelene stranke u Velikom Gradištu je Zlatibor Mitić, a potpresednici su Slađa Bogičić i Goran Milovanović – „Gonik“, koga bije glas da je zajedno sa Milićevim saradnikom Zlatiborom Mitićem, jedan od najvećih gradištanskih građevinara koje opština na svakom koraku pomaže, tako da je čak Goranov sin bio dugogodišnji radnik opštinskog urbanizma, gde ga zaposlio niko drugi, nego Dragan Milić.

Tako da se svi oni javno hvale da je Zelena stranka Veliko Gradište, Milićeva rezervna partija u slučaju njegovog sukoba sa SNS-om.

Foto: Facebook

Sve ovo potvrđuje i to, da do sada nikakve disciplinske mere Milić nije preduzeo protiv Slađe Bogičić, kada je uz veliku polemiku na opštinskom zasedanju parlamenta, napustila SNS i uzela mandat.

Takođe, Dragan Bogičić, suprug Slađe Bogičić, bio je i ostao direktor muzeja. Ljubinka Blažević je šef odborničke grupe, koja je ujedno imenovana kao plaćeni član komisije za pravne popise. Gordana Jecić, primljena je u stalni radni odnos u JKP „Dunav Veliko Gradište“, gde je takođe zaposlen i sin Zlatibora Mitića. I naravno, ne smemo, da izostavimo i direktorku JKP „Dunav Veliko Gradište“ Ljubicu Mitić, za koju se uveliko priča da je i ona napustila SNS i prešla u Zelenu stranku.

Tako da je opet poznati gradištanski preletač, Dragan Milić, obezbedio sebi rezervnu stranku u slučaju da padne SNS u Gradištu.

(Tpknews.com)
Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close