U OBILAZAK RADOVA: Novi krov na Domu kulture i grejanje za đake u Carevcu

Predsednik opštine Velikog Gradišta, Dragan Milić, obišao je sa saradnicima, renovirane objekte Doma kulture i područnog odeljenja OŠ “Miša Živanović“ u Carevcu.

Foto: SOVG

Radovi na zameni krovnog pokrivača starog dela zgrade Doma kulture u Carevcu koji su obuhvatili sanaciju 290 metara kvadratnih krovne konstrukcije završeni su u decembru 2018. godine. Ukupna vrednost izvršenih radova je 620.640 dinara sa PDV-om koji su opredeljeni iz budžeta opštine.

U područnom odeljenju OŠ “Miša Živanović“ tokom novembra prošle godine privedena je kraju instalacija kotlarnice i uvedeno centralno grejanje za čitav objekat u čijem je sastavu i odeljenje Predškolske ustanove. Postavljeno je 15 grejnih tela sa termoglavama radi bolje regulacije temperature u obe učionice, Predškolskom odeljenju, zbornici, holu i sanitarnim prostorijama. Svi materijali su atestirani, a na instalacijama izvršena neophodna ispitivanja.

Foto: SOVG

Sredstva, u visini od 660.000 dinara, za ove radove obezbedila je opština Veliko Gradište.

Predstavnici lokalne samouprave objekte u Carevcu obišli su u pratnji direktora Škole, Dejana Rajkovića, direktorke PU “Majski cvet“, Slavice Janković, i predsednika Mesne zajednice, Slaviše Aćimovića.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker