PISMO NEZADOVOLJNOG GRAĐANINA: U Kostolcu muk…a budući kandidat za predsednika, od ljubavnog plana, pa sve do nepotizma!?

U našu redakciju stigla je poruka u elektronskom formatu nezadovoljnog građanina Kostolca koji je želeo da ostane anoniman.

Milena Cerovšek

Ono što tišti ovog kostolčanina je trenutno haotično posleizborno stanje u Kostolcu, a poruku prenosimo u celini:

“Milena Cerovšek, diplomirani ekonomista sa nekog, Megatrenda… čovek/žena od poverenja, sa bogatom poslovnom biografijom, od stranačkog aktiviste koji je dobio uhlebljenje u EPS-u preko omladinske zadruge, do predsednika privremenog organa kostolačke opštine.

Može joj se… najbolja je u lažiranju formula za Excel tabele tako da naprednjaci po mesnim odborima imaju dobre rezultate i bivaju pohvaljeni na gradskom odboru, a zatim im se dodeljuju funkcije, a ostalim nepodobnima se beleže minusi i udeljuju kritike, i ostaju skrajnuti.

Kao prvi SNS-ov čovek/žena od poverenja, vrlo brzo biva nagrađena visokim funckijama, što stranačkim što političkim. I ništa od toga ne bi bilo problematično u ovakvom sistemu vrednosti da joj se grad Kostolac ne raspada i uzduž i popreko.

Cerovšek je grabila i rukama i nogama da funkciju preotme od njenog prethodnika Krstanovskog, koji je jedini za Kostolac nešto i uradio, da bi u prethodnih 6 meseci imala prilike da pokaže svo svoje političko umeće. I naravno, rezultat njene vladavine je očigledan: zapaljena deponija smeća u Kostolcu, raskopana ulica Đure Jakšića u centru Kostolca, korov do kolena, smeće na svakom koraku, plaža Topoljar u raspadu, most zatvoren i u korovu, naselja kanal, kolište i didino naselje plivaju u blatu i fekalijama, čuvena autobuska stanica liči na scenografiju za horor filmove, hotel Kostolac bez struje, vode, sa ilegalnim stanarima podseća na divlju deponiju i predstavlja leglo zaraze…

Prema rečima bivšeg člana gradskog veća grada Požarevca, iz jednog kostolačkog sela, Cerovšek se u opštini ne pojavljuje, ne meša se u svoj posao, uredno prima opštinsku platu, i sve ostale deserte (dobre-provizije za metalne stubice i ostalu metalnu galanteriju koja se montira po Kostolcu, po parkovima, šumama i gorama) a za sve krivi Krstanovskog.

Svoje vreme provodi u direkciji EPS-a gde se svojim koleginicama hvali kako od nje bolje nema, kako ima najjače veze, prima i EPS-ovu platu, u radno vreme ispija kafe a naročito pivo u Chill out-u, avansira od građana za radna mesta u PRO-TENT-u… selo gori a baba se češlja… a vi kostolčani kako ste glasali takvog predsednika i zaslužujete, gore od ovoga ne može biti, njoj je dobro, ima para za novi stan, novi auto, firmiranu garderobu, za svakodnevne pijanke…čak joj i na ljubavnom planu ide nikad bolje, u vezi je sa svojim sekretarom skupštine, nepotizam u neku ruku… pa koliko traje nek traje, a potrajaće boga mi…”, poručuje ovaj revoltirani kostolčanin.

4 Comments

  1. Sramota… Sramota je što neki “anonimus”, lažnim argumentima udara na ovu divnu devojku. Još veća sramota je što pojedini žitelji Kostolca ovo objavljuju. Milena je jedna, pre svega, normalna devojka koja ne zaslužuje ovu vrstu klevetanja. Razumem politička prepucavanja “ovaj je uradio ovo, ovaj nije ono”…ali to da ona nosi markiranu odeću ili ne, je lično njen izbor.. njen privatni život je, takodje, njen lični izbor…Manimo se nagađanja “rekla-kazala”… Zavirite u svoje dvorište pa onda pričajte o tuđem…
    Na kraju krajeva, sama činjenica da je ovo napisao “ANONIMUS” je dovoljna….
    Pozdrav i podrška Mileni, pre svega kao dobroj osobi koja nije zaslužila ovo… Ali “Psi laju, karavani prolaze”…

    1. Sve je ovo istina. Bagra je na vlasti. Lopovluk svuda, posao se dobija samo sa sns clanskom kartom a ljudi sa zavrsenim fakultetima sede kuci. Ne mogu da ih gledam vise.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker