ŠTO VEĆA FUNKCIJA, VEĆA ZLOUPOTREBA: U Golubcu se nastavlja bahato ponašanje opštinskih funkcionera

Aktuelni predsednik skupštine opštine Golubac, Zoran Ćirković, pred kraj prošle godine profitirao na nameštanju licitacije polovnih automobila.

Zoran Ćirković/Foto: Privatna arhiva

Naime, kako saznajemo, široj čaršiji u Golupcu, ovaj dobro poznati trgovac polovnih vozila omogućio je sebi i svome ocu da otkupe dva polovna vozila po više nego bagatelnim cenama. Reč je o vozilima marke “Mercedes” i “Yugo”.

Mercedes je vozilo koje se svojevremeno koristilo za potrebe opštine Golubac a pre par godina je dodeljeno Komunalnom javnom preduzeću Golubac. Komunalno preduzeće je imalo značajna ulaganja u reparaciju ovog vozila u vidu limarskih i mehaničkih radova. limarski radovi urađeni su u radionici muža jedne od odbornica vladajuće koalicije SNS, koji je ujedno i zemljak direktora komunalnog.

Auto je polovinom Oktobra 2019. godine, registrovano i onda početkom Novembra prodato ocu predsednika SO Golubac za 15 hiljade dinara. Samo registracija ovog vozila koštala je 30 hiljade dinara + ruke majstora za limarsko farbarske radove. Vozilo je preprodato za nekoliko stotina eura.

Druga mahinacija je urađena isto i sa vozilom marke “Yugo Tempo 1.1” koje je dotični otkupio od Doma zdravlja Golubac za 6 hiljade dinara a prodato je za 350 evra.

Uskoro će izbori, a kako će biti posle tih izbora u ovoj opštini, ako ovakvi nastave da vrše vlast, kada se ovako bahato ponašaju u predizbornoj kampanji.

(Tpknews.com)

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close