U POSLEDNJA 24 ČASA: U Braničevskom okrugu još 14 novozaraženih koronom, ukupno 575

U Braničevskom okrugu, prema najnovijim podacima, u poslednja 24 časa zabeleženo je još 14 novih slučajeva zaraze koronavirusa, pa je sada ukupno 575 laboratorijski potvrđenih zaraza virusa COVID-19.

Ilustracija

U Braničevskom okrugu, u Požarevcu registrovano je četir novozaraženih, što čini da je u tom gradu sada ukupno od početka epidemije 276 laboratorijski potvrđenih zaraza virusa COVID-19.

U Petrovcu na Mlavi je takođe zabeleženo još sedam novozaraženih, tako da je u toj opštini sada ukupno od početka epidemije 159 laboratorijski potvrđenih zaraza virusa COVID-19.

U Kučevu je zabeleženo dva novozaražena, tako da je u toj opštini sada ukupno od početka epidemije 47 laboratorijski potvrđenih zaraza virusa COVID-19.

U Velikom Gradištu je zabeleženo jedan novi slučaj zaraze, tako da je u toj opštini sada ukupno od početka epidemije 42 laboratorijski potvrđenih zaraza virusa COVID-19.

Inače, u ostalim opštinama Braničevskog okruga, u poslednja 24 časa nije zabeležen ni jedan novozaraženi koronavirusom, tako da je ukupan broj zaraženih od početka epidemije u Golupcu 17, Žabarima 17, Malom Crniću 10 i Žagubici 7 laboratorijski potvrđenih zaraza virusa COVID-19.

Što se rezultata tiče, oko 300 rezultata briseva starijih od 24 sata trenutno nije obrađeno. Prošle nedelje je bio osetan zastoj u pristizanju rezultata, a od ponedeljka do petka uzeto je oko 1.000 novih uzoraka.

Do sada, u Braničevskom okrugu testirano je 6.495 uzoraka.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker