SIN POGINUO NA MOTORU, MAJCI SRCE PUKLO OD TUGE: Tužna sudbina porodice Antonijević iz Proštinca kod Svilajnca

Dobrila Simić iz sela Proštinac kod Svilajnca umrla je u sredu od tuge za sinom Aleksandrom Antonijevićem (29) čim je saznala da je on poginuo na motoru na putu Svilajnac – Petrovac u selu Bobovu.

Foto: Privatna arhiva

Nesrećni majka i sin u petak su sahranjeni zajedno, jedno pored drugog, na lokalnom groblju u Proštincu.

Aleksandrov rođak kaže da je neka zla kob godinama pratila Antonijeviće.

– Aleksandrovi roditelji Momir i Dobrila razveli su se kad je on bio mali. Dobrila se, jadnica, dugo mučila sa raznim bolestima. Aca je živeo i kod oca u Svilajncu i kod majke u Proštincu, dok se nije oženio Sabrinom i zasnovao svoju porodicu – priča rođak.

Aleksandar je, kaže on, u braku sa Sabrinom dobio dva sina, ali je njihova radost bila kratkog veka.

– Deca su bila rođena sa teškom paralizom, pa je jedno preminulo 2016, sa samo tri i po godine, a drugo je umrlo pre dva meseca, kada je napunilo devet godina. Pored toga, Aca i Sabrina su se mučili i zbog besparice, jer nisu imali stalan posao. On je uglavnom nadničio ne birajući posao, a pomagali su ih njegov otac Momir i ujak – kaže rođak.

Momir je u petak jedva stajao od tuge i bola.

– Aca je u sredu motorom krenuo kod majke u Proštinac, a onda mi je stigla strašna vest. Kako su mi rekli, Aca je sleteo s puta u Bobovu, u nekoj krivini, gde mu je neki auto presekao put. Udario je u banderu – priča uplakani Momir.
Međutim, tu se tragedija nije završila. Rođaka kaže da je Dobrila, kad je čula da je Aca poginuo, vrisnula iz sveg glasa i srušila se.

– Pokušali smo da joj pomognemo, ali ona se samo nekoliko puta trznula i umrla. Srce joj nije izdržalo, prepuklo je – kazala je rođaka.

(Agencije)
Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close