UHAPŠEN BOJAN IZ BISKUPLJA: Tukao majku i babu jer nisu htele da mu prepišu kuću, kombi i auto

Bojan Bonić (32) iz Biskuplja kod Velikog Gradišta, uhapšen je zbog sumnje da je 8. januara izvršio nasilje u porodici.

Bojan Bonić/Foto: Facebook

On se tog dana, oko 16:00 časova, u svojoj porodičnoj kući posvađao sa majkom Suzanom (51) i babom Goricom (72), austrijskom penzionerkom, jer nisu htele da mu prepišu kuću, kombi i putnički auto „audi“.

Besan zbog toga, on je majku udario nekoliko puta pesnicom u glavu, zbog čega je ona pala na pod. Na pod je pala i njegova baba koju je gurnuo kad je pokušala da zaštiti ćerku. Onda ih je obe uhvatio za kosu i vukao po podu. Kad su uspele da se oslobode, one su pobegle u sobu i zaključale se, ali je on nogom razvalio vrata. Posle toga je otišao, kako bi svoje dve ćerke iz razvedenog braka, koje su prisustvovale celom događaju, odveo kod njihove majke u Veliko Gradište.

Pri povratku je svratio u policiju i prijavio da su ga majka i baba napale. Međutim, policija je na licu mesta zatekla povređene i uplakane žene, pa je uhapsila napadača. Njemu je određeno zadržavanje od 48 časova i biće priveden kod osnovnog javnog tužioca na saslušanje.

Bojan je i 2016. godine bio osuđen zbog nasilja u porodici, nad tadašnjom suprugom. Osuđen je na godinu dana zatvora, uslovno na dve godine.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker