U BRANIČEVSKOM OKRUGU 47 NOVOZARAŽENIH: Trudnice iz Gradišta i Braničeva zaražene koron

U Braničevskom okrugu, prema najnovijim podacima, tokom prethodnog vikenda zabeleženo je 34 novih slučajeva zaraze koronavirusa, pa je sada ukupno 561 laboratorijski potvrđenih zaraza virusa COVID-19.

U Braničevskom okrugu, u Požarevcu registrovano je šest novozaraženih tokom vikenda, što čini da je u tom gradu sada ukupno od početka epidemije 272 laboratorijski potvrđenih zaraza virusa COVID-19.

U Petrovcu na Mlavi je takođe zabeleženo još 13 novozaraženih, tako da je u toj opštini sada ukupno od početka epidemije 152 laboratorijski potvrđenih zaraza virusa COVID-19.

U Kučevu je zabeleženo 18 novozaraženih, tako da je u toj opštini sada ukupno od početka epidemije 45 laboratorijski potvrđenih zaraza virusa COVID-19.

U Velikom Gradištu je zabeleženo 5 novozaraženih, tako da je u toj opštini sada ukupno od početka epidemije 41 laboratorijski potvrđenih zaraza virusa COVID-19. Među novozaraženima je još jedan medicinski radnik Doma zdravlja i jedna trudnica koja ima lakšu kliničku sliku, i ona se nalazi u kućnoj izolaciji.

U Golupcu je zabeleženo 3 novozaražena, tako da je u toj opštini sada ukupno od početka epidemije 17 laboratorijski potvrđenih zaraza virusa COVID-19. Među novozaraženima su dva člana porodice predsednika opštine Golubac, i jedna trudnica iz Braničeva. Svi oni imaju lakšu kliničku sliku, i nalaze se u kućnoj izolaciji.

U Malom Crniću uz jednog novozaraženog, tako da je u toj opštini sada ukupno od početka epidemije 10 laboratorijski potvrđenih zaraza virusa COVID-19.

Inače, u ostale dve opštine Braničevskog okruga tokom vikenda nije bilo zabeleženo novozaraženih, tako da je ukupan broj zaraženih od početka epidemije u Žabarima 17 i Žagubici 7.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker