ZBOG BAHATIH SNS FUNKCIONERA: Totalni raskol u Lovačkom udruženju “Trest” iz Petrovca na Mlavi

U Lovačkom udruženju “Trest” iz Petrovca na Mlavi, nastao je pravi revolt među lovcima zbog bahatih petrovačkih SNS funkcionera na čelu ovog Lovačkog udruženja.

Foto: Privatna arhiva

Par lovaca iz ovog udruženja požalili su se našoj redakciji da je među lovcima nastao pravi revolt zbog lokalnih SNS funkcionera koji su postavljeni na čelu ovog Lovačkog udruženja iz Petrovca, kao i kompletnog odbora.

“E pa vidite šta smo dočekali, tvrdim da su bahati petrovački SNS funkcioneri na čelu Lovačkog udruženja “Trest”, glavni krivci za svađe i raskol između članova u ovom udruženju”, rekao nam je jedan od lovaca iz ovog udruženja.

Mnogim lovcima nije jasno kako je Nenad Životić postavljen na mestu predsednika Lovačkog udruženja “Trest”, jer kako kažu, on je bio suspendovan iz ovog istog Lovačkog udruženja. Takođe, nije im ni jasno kako je Damjanovoć Danijel postavljen na mesto potpresednika jer je on svojevremeno hteo da se odcepi iz ovog udruženja i da napravi novo. Dok, kako kažu lovci: “Sekretar Jovanović Momir je kao pčelica Maja, skače sa cveta na cvet, gde svi tu i on, bitno je samo da je na funkciji”, kažu ogočeni lovci.

Foto: Privatna arhiva

Između ostalog, jedan od lovaca objasnio nam je, kako kaže, najbitniju stvar, a to je sastav Upravnog odbora ovog Lovačkog udruženja: “E sad, pošto su vam moji drugari objasnili ko vodi naše Lovačko udruženje, treba da napomenem i ja glavne gorile svih ti budžovana, a to su Horvat, Belac, Franja, Buklijan i ceo Upravni odbor. Dok za Upravnika lovišta Milošević Slobodana, isuviše je bilo šta da se kaže, jer svi znaju kakav je. Za dve crvene taj više ne vidi ništa. Mada mu je ove godine malo skočila cena”, priča ovaj lovac.

Lovci Lovačkog udruženja “Trest” iz Petrovca na Mlavi strahuju, jer zbog bahatih funkcionera postoji velika verovatnoća da nastane revolt među lovcima, jer sve ono što su oni čuvali i hranili preko cele godine, zbog para, dozvoliće istim ljudima da pobiju sve, i zbog toga postoji velika mogućnost da sledeće godine uopšte ne bude srndaća.

(Tpknews.com)
Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close