BRUKA: Topolovčanke doterane i utegnute otputovale Arivinim autobusom na miting u Kraljevo

Danas se obeležava 10 godina postojanja Srpske Napredne Stranke, a kako drugačije to da obeleže nego „veličanstvenim mitingom“ uz prigodan govor gazde i aplauze razularene mase u transu.

Nije teško naprednjacima da zakupe prostor, nije teško ni gazdi da drži višečasovni govor, ali da bi skupili masu naravno da moraju da angažuju sopstvenu armiju iz cele Srbije. A ni oni ne dolaze za džabe.

Danas oko dvanaest časova u centru sela, doterane, utegnute i našminkane, armija prelepih Topolovčanki Arivinim autobusom krenula je za Kraljevo, da daju podršku svom veličanstvenom lideru i gazdi. I naravno pred put, sendviči su tu, voda je tu, razularena masa je tu, pa nek se i dalje pitaju zašto ih narod proziva da su sendvičari, apsolutno su opravdali svoj nadimak.

Mi im želimo da u zdravlju i veselju pojedu i popiju sve te poklone jer otprilike toliko i vrede, ništa više i ništa manje. Nadamo se samo da u sendvičima ima dovoljna količina ugljenih hidrata koji će im fizički pomoći da izdrže celokupan cirkus i da još brže, jače i bolje aplaudiraju liderima koji su i njih, a nažalost i sve nas pretvorili u jednu ogromnu sramotu.

Sramotu za koju ne postoje granice.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker