KOMŠIJE ALARMIRALE POLICIJU: Željko je tokom svađe pijan nožem izbo suprugu i taštu!

Željko Nenić (38) iz sela Zabrđe kod Petrovca na Mlavi uhapšen je zbog sumnje da je nožem izbo suprugu Aleksandru Nenić (35) i njegovu taštu Desanku (70).

Foto: Screenshot Facebook

Kako saznajemo, stravično porodično nasilje desilo se u četvrtak, a nesrećnu ženu od pomahnitalog muža pokušala je da odbrani njena majka, ali je i ona dobila nekoliko uboda nožem po rukama.

– Čuli smo da Aleksandra već duže vreme trpi nasilje od Željka, koji voli da popije. Kada god bi se napio, vređao ju je i maltretirao, a često ju je i tukao. U četvrtak je njegovo nasilje doživelo vrhunac. Željko je valjda opet popio i počeli da se svađa sa Aleksandrom. On je zgrabio nož i počeo da ubada ženu po telu. Ubo ju je osam puta – ispričale su komšije ovog bračnog para.

– Kuća je bila puna krvi. Žene su kukala i dozivala pomoć. Jedan komšija je uleteo unutra i spasao Aleksandru i Desanku sigurne smrti. Da nije naišao, ko zna šta bi se desilo. Željko bi ih sigurno dokrajčio – pričaju meštani Zabrđa i dodaju da su oni privatnim automobilom odvezli teško ranjenu Aleksandru u bolnicu.

– Aleksandra je bila u polusvenom stanju i unakažena od uboda i posekotina. Strašno je izgledala. Nakon ukazane prve pomoći u domu zdravlja, prebačena je u Opštu bolnicu – dodaju oni.

Po prijemu Aleksandre u bolnicu, lekari su pozvali policiju i prijavili Željka, koji je ubrzo posle toga uhapšen.

– Protiv nasilnog muža podneta je krivična prijava za porodično nasilje, i izrečena mu je hitna mera udaljenja iz kuće na 30 dana, i zabrana kontaktiranja i prilaska žrtvama – kaže izvor TPKNEWS-a.

DOSAD NIJE BILO PRIJAVA

Komšije supružnika kažu da Aleksandra i Željko važe za čudne ljude.

– Željko i Aleksandra žive u toj kući zajedno sa Aleksandrinom majkom Desankom, nemaju decu. Aleksandri je pre nekoliko godina umro otac i od tada je nekako počela drugačije da se ponaša. Željko, s druge strane, voli alkohol i kad god popije koju čašicu više, postane agresivan. Stalno iz njihove kuće dopire svađa, a koliko znamo, Aleksandra nikad nije prijavljivala muža policiji – ispričale su komšije.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker