TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD SMEDEREVA: Dve osobe lakše a dve teže povređene! (FOTO)

Dva lica su teže, a dva lakše povređena u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se oko podneva dogodila na obilaznici, kod motela „Raskršće“.

Foto: J.I.

Do nesreće je, najverovatnije došlo, usled nepoštovanja saobraćajne signalizacije, zbog čega su se sudarila dva „BMW“-a, jedan smederevskih, a drugi registarskih oznaka Vrnjačke banje. Prema nezvaničnim saznanjima, jedno vozilo se kretalo iz pravca Kolara ka Smederevu, dok je drugo išlo obilaznicom, a do sudara je došlo zbog nepoštovanja prvenstva prolaza. Oba automobila su probila zaštitnu ogradu i sletela sa puta, a od siline udarca jedno vozilo je završilo na krovu. U oba automobila su, kako sazanjemo, bila po dva lica, a o težini nesreće govori i činjenica da su vatrogasci morali da interevenišu, kako bi povređene osobe bile izvučena iz vozila.

Foto: J.I.

Prema nezvaničnim saznanjima, povređene su četiri muške osobe starosti 64, 43, 19 i 16 godina. Svi su primljeni u svesnom stanju, ali je zbog ozbiljnosti povreda grudnog koša i glave jedno lice prevezeno u Urgentni centar u Beogardu, potvrdila je doktorka urgentnog bloka Renata Pavlović.

Foto: J.I.

Zvaničnih informacija o uzroku saobraćajne nesreće nema, jer je istraga još u toku.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker