SRPSKA “SEVERNA KOREJA”: Svi zaposleni u javnim preduzećima u opštini Žagubica, moraju otvoriti račun u Poštanskoj Štedionici

Srpska „Severna Koreja“ – svi znamo da je prva asocijacija na ovaj termin Žagubica, mesto kome je lokalni šerif Safet Pavlović nadenuo živopisan nadimak zbog toga što preko 90% stanovnika podržava politiku Srpske Napredne Stranke.

Da bi opravdao ovaj nadimak i da bi se još dublje uvukao u mračne predele svog lidera, sada je izdao naređenje da svi zaposleni u javnim preduzećima na teritoriji opštine Žagubica moraju da otvore račun u Banci Poštanska štedionica koja se nalazi u selu Krepoljin, i gde je ujedno vlasnik lokala gospodin Pavlović u kome se nalazi Poštanska štedionica i tamo nastave sa primanjem svojih plata. Svi koji se budu, eventualno, protivili neće primiti plate u skorijem periodu.

Od naših čitaoca iz Žagubice sa kojima smo razgovarali na ovu temu saznali smo i da je u „Severnoj Koreji“, kako joj doduše i samo ime govori, apsolutno svaka sloboda naroda uništena i ugušena.

Na njihovu molbu objavljujemo i ovaj tekst, a na sve vas koji ga čitate apelujemo da skupimo dovoljno hrabrosti i da se ovakvim šerifima već jednom stane na put.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker