SRPSKA „SEVERNA KOREJA“: Svi zaposleni u javnim preduzećima u opštini Žagubica, moraju otvoriti račun u Poštanskoj Štedionici

Srpska „Severna Koreja“ – svi znamo da je prva asocijacija na ovaj termin Žagubica, mesto kome je lokalni šerif Safet Pavlović nadenuo živopisan nadimak zbog toga što preko 90% stanovnika podržava politiku Srpske Napredne Stranke.

Da bi opravdao ovaj nadimak i da bi se još dublje uvukao u mračne predele svog lidera, sada je izdao naređenje da svi zaposleni u javnim preduzećima na teritoriji opštine Žagubica moraju da otvore račun u Banci Poštanska štedionica koja se nalazi u selu Krepoljin, i gde je ujedno vlasnik lokala gospodin Pavlović u kome se nalazi Poštanska štedionica i tamo nastave sa primanjem svojih plata. Svi koji se budu, eventualno, protivili neće primiti plate u skorijem periodu.

Od naših čitaoca iz Žagubice sa kojima smo razgovarali na ovu temu saznali smo i da je u „Severnoj Koreji“, kako joj doduše i samo ime govori, apsolutno svaka sloboda naroda uništena i ugušena.

Na njihovu molbu objavljujemo i ovaj tekst, a na sve vas koji ga čitate apelujemo da skupimo dovoljno hrabrosti i da se ovakvim šerifima već jednom stane na put.

TPKNEWS
Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Close