NJENA KUĆA JE PONOVO NAJLEPŠE OKIĆENA: Svi volite Topolovnik zbog Biljane i njenog novogodišnjeg ukusa!

Vredne nagrade dobitnicima je uručila direktorka Turističke organizacije opštine Veliko Gradište u maloj sali skupštine opštine.

Na tek završenoj akciji za najlepše dekorisana dvorišta, balkone i izloga radnji u duhu novogodišnjih praznika, pobedu je i ove godine odnela Biljana Drikić iz Topolovnika, čije je dekorisanje trajalo 5 dana, a na društvenoj mreži instagram primećen je veliki broj fotografija ove zanimljivo dekorisane kuće.

Akcija “dekoracija grada” je počela početkom decembra povodom Novogodišnjih praznika, sa ciljem motivisanja građana opštine Veliko Gradište, da u prazničnom duhu dekorišu svoja dvorišta i balkone, kao i izloge svojih radnji.

O najlepše dekorisanim izlozima i kuća odlučivala je komisija, suočena sa mnogim dilemama, koja je imala težak zadatak da oceni najuspešnije.

Dobitnici nagrada

U kategoriji najlepše ukrašeni balkon nagradu je dobila Milica Đorđević iz Kumana, koja je celokupnu dekoraciju ručne izradila, a najlepše uređeno dvorište kao i najlepše dekorisana radnja grada na neobičan način izradio je Mihajlo Vasić iz Velikog Gradišta, koji je od različitih materijala stvorio potpuno nove i zanimljive Novogodišnje ukrase

(Tpknews.com)

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close