ROĐAKA OTKRILA: Supruga nesrećnog Marka koji se utopio na Srebrnom jezeru trudna

Marko K. (22) iz Poljane kod Požarevca, utopio se u Srebrnom jezeru, nakon što je zajedno sa dva drugara ispao iz čamca kojim se se prevozili iz vikendice.

Foto: Facebook

“Juče sam saznala da mu je žena trudna, a njegova sahrana je danas u 13 sati na groblju u Poljani”, tužno nam je ispričala rođaka Marka K, momka koji je u petak izgubio život na Srebrnom jezeru.

Kako kaže, sa svojom suprugom Marijom živeo je u njenom domu u Požarevcu otkad su se uzeli, a nesreća je uništila planove za srećnu budućnost ovog mladog bračnog para.

Želeli su da sa decom napuste zemlju i posao pronađu u inostranstvu, a oslonac su očekivali od njegovog oca, koji živi i radi u Austriji.

– Marko je bio mnogo vredan. On je često radio na kombajnu, a sa društvom se rado okupljao u svojoj teretani. Njegovog oca Vladana vest o smrti zatekla je u Austriji – priča rođaka i dodaje da Marka oplakuju i tri sestre, jedna je njegova bliznakinja, a dve su starije.

Marko nije imao još pune 22. godine – proslava je trebalo da bude u avgustu.

Nesreća se desila kada su mladići, verovatno pod dejstvom alkohola, krenuli oko ponoći, tokom prvomajske pijanke u jednoj vikendici, na drugu stranu jezera.

U njihov limeni čamac prodrla je voda, njegovi drugovi su se dočepali obale, dok se Marko utopio.

Njegovo telo pronašli su ronioci Žandarmerije.

– Otišli su na drugu obalu, gde su se družili i pili. Potom su uveče krenuli nazad, oko ponoći, međutim, u jednom trenutku dok su bili na jezeru, limeni čamac je počeo da prima vodu i tone – rekao je izvor upoznat sa slučajem.

(Tpknews.com/Telegraf)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker