MIRA MARKOVIĆ U KRITIČNOM STANJU! Supruga nekadašnjeg predsednika Jugoslavije Slobodana Miloševića se bori za život!

Supruga nekadašnjeg jugoslovenskog predsednika Slobodana Miloševića je u teškom zdravstvenom stanju i, kako saznaju mediji, trenutno se nalazi u bolnici u Sočiju!

Mirjana Mira Marković

Mira je imala četiri operacije, a nakon poslednje su joj ugrožene vitalne funkcije i lekari nisu želeli da daju prognoze u vezi sa oporavkom.

– Mira je imala već četiri operacije, a nakon poslednje je došlo do određenih komplikacija i pada imunog sistema. Lekari su zbog toga zabrinuti i kada se uzmu u obzir i njene godine, nisu želeli da daju prognoze po pitanju oporavka – naveo je izvor.

Podsećanja radi, Apelacioni sud u Beogradu nedavno je ukinuo presudu kojom je Mira Marković osuđenja na godinu dana zatvora zbog zloupotrebe službenog položaja prilikom dodele državnih stanova i naloženo je da se suđenje ponovi i da se u novom postupku otklone povrede na koje je ukazao. Presuda kojom je osuđena na godinu dana zatvora donela je u junu 2018. godine, 15 godina nakon pokretanja postupka, i suđeno joj je u odsustvu, s obzirom na to da živi u Moskvi.

Srbija je još 2005. godine raspisivala poternicu za Mirom Marković koja je još na snazi, što znači da bi ona čim kroči na tlo Srbije bila uhapšena. U međuvremenu, Markovićeva u Rusiji uživa status političke izbeglice i zbog toga tamo ne može biti uhapšena po poternici srpskog Interpola.

U poslednje vreme se dosta spekulisalo o njenom eventualnom povratku u Srbiju, pogotovo nakon odluke Apelacionog suda, ali se sada zbog njenog zdravstvenog stanja postavlja pitanje hoće li se vratiti u zemlju.

(Tpknews.com/Agencije)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker