SUKOB SRPSKIH NAVIJAČA U BEČU I GRACU: Blokirali saobraćaj, pa napali policiju, desetoro uhapšeno, četri policajaca povređeno (FOTO/VIDEO)

Tokom utakmice reprezentacija Srbije i Švajcarske na Svetskom prvenstvu u Rusiji, došlo je do sukoba srpskih navijača sa policijom u Beču i Gracu.

Foto: Screenshot Istangram

Prema saopštenju policije, privedene su četiri osobe u Beču i šest u Gracu koje su napale čuvare reda bacali flaše, pirotehnička sredstva, udarali pesnicama i šutirali.

Do sukoba u Beču je došlo nakon što je pao prvi gol i Srbija povela, kada je grupa navijača izašla na ulicu i blokirala saobraćaj, te napala čuvare reda koji su preduzeli mere za zatvaranje ulice za saobarćaj. Četri Srpskih navijača je privedeno.

Do sukoba u Gracu je došlo nakon što se završila utakmica, kada je grupa navijača izašla na ulicu i u tom momentu je iz jednog auta izašao Albanac sa albanskom zastavom koji je počeo da provocira, međutim policija je stigla do njega pre srpskih navijača, ubacila u auto i oterala ga odatle. Šest Srpskih navijača je privedeno i četri policajca je povređeno.

Provokacija Albanca

Oštećeno je nekoliko policijskih automobila.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker