ZLOČIN U MIŠLJENOVCU KOD KUČEVA: Stric i sinovac motkom ubili čoveka zbog naočara od 300 evra

Danijel Stanojević (35), kome se sudi za ubistvo komšije Saše Stokića (49) u Mišljenovcu kod Kučeva u oktobru 2018, na jučerašnjem suđenju promenio je iskaz i negirao da ga je udarao po glavi.

Foto: M.V.

Podsetimo, Danijelu i njegovom stricu Dejanu Stanojeviću (47) sudi se pred Višim sudom u Požarevcu zbog ubistva Saše Stokića, a osim njih na optuženičkoj klupi je i Dejan Stojićević (22), koji im je navodno osvetljavao prostoriju u kojoj su drvenim kocem ubili komšiju.

– Nisam tukao Sašu po glavi, nego po rukama, nogama i telu. Ranije sam rekao da sam ga udario u glavu da bih zaštitio strica – rekao je optuženi Danijel.

Saša Stokić preminuo je usled nagnječenja mozga i preloma lobanje, a stric i sinovac su u istrazi i na početku suđenja priznali da su ga udarali.

Sašina bivša supruga Dubravka pokazuje krevet i kosu bivšeg supruga/Foto: M.V.

– Stokić je zadobio udarce po celom telu, ali su bile kobne povrede glave. Telo nesrećnog čoveka pronađeno je pet dana posle zločina u fazi raspadanja – podsetio je izvor.

Motiv ubistva navodno su neraščišćeni odnosi odranije.

– Optuženi su na saslušanju tvrdili da su ga napali jer se ranije potukao s Danijelovim ocem, a pominjalo se i da je dve godine ranije ubijeni slomio Dejanove naočare od 300 evra – podseća izvor.

(Tpknews.com/Kurir)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker