GRADIŠTANCI KRENULI: Štrbac poludeo! Jedva sakupio 220 sendvičara za Vučov miting! (VIDEO)

Krenuli i autobusi iz Velikog Gradišta sa sendvičarima ka Beogradu, na miting predsednika Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Vučića u okviru kampanje „Budućnost Srbije“.

Screenshot

Kako nam javlja naš reporter, poverenik Srpske napredne stranke iz Velikog Gradišta, Vladimir Štrbac, je bio van sebe, jer od 800 ljudi koji su po kvoti određeni za Gradište odazvalo se samo 220, i to mahom oni koji su u lokalnoj samoupravi, preduzećima i ustanovama angažovani po ugovoru o privremenim i povremenim poslovima i socijalno ugroženi koji primaju socijalu.

Iz Gradišta za Beograd krenulo je šest autobusa i jedan kombi. Kako su nam se požalili vozači, oni za današnju vožnju do Beograda i nazad, nemaju dnevnicu.

Pa neka im kada im se može. I mi kao i ostali slobodni građanu Gradišta im želimo da u zdravlju i veselju pojedu i popiju sve sendviče koje im je gazda spremio jer otprilike toliko i vrede, ništa više i ništa manje. Nadamo se samo da u sendvičima ima dovoljna količina ugljenih hidrata koji će im fizički pomoći da izdrže celokupan cirkus i da još brže, jače i bolje aplaudiraju liderima koji su i njih, a nažalost i sve nas pretvorili u jednu ogromnu sramotu.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker