JEZIVI DETALJI: Stravičan iskaz trudnice iz Beranja kojoj je od batina umrla nerođena beba

Nenad Bondarenko (42) iz sela Beranje, saslušan je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu, ali se, kako saznajemo, na saslušanju branio ćutanjem. Njemu je na predlog tužilaštva određen pritvor do 30 dana.

Nenad Munđa Bondarenko / Foto: Facebok

– Šutirao me je i udarao pesnicama u stomak. Mnogo me je bolelo, prokrvarila sam – rekla je na saslušanju Tatjana Milovanović (38) iz sela Beranje kod Požarevca, koju je pijan brutalno pretukao nevenčani suprug Nenad Bondarenko.

Nesrećna žena je od zadobijenih povreda izgubila bebu u devetom mesecu trudnoće, a osumnjičeni je uhapšen.

CARSKI REZ

– Skočio je na mene, udarao me je po celom telu. Kad sam pala, nastavio je da me mlati, šutirao me u stomak dok je na nogama imao cipele. Molila sam ga da prestane. Kad sam videla da krvarim, preklinjala sam da me odveze u bolnicu, ali on nije hteo. Rekao je da nema čime da me vozi – ispričala je Tatjana M.

Teško povređena žena je sledećeg dana primljena u bolnicu, u bolnicu ju je odveo osumnjičeni suprug zajedno sa svojim ujakom.

– Tatjana je pregledana, ali bebi, nažalost, srce više nije kucalo. Odmah je urađen carski rez, ali je njena nerođena devojčica već bila mrtva – priča izvor.

Kako dodaje, lekari su o celom slučaju obavestili policiju koja je odmah krenula u potragu za osumnjičenim.

– Nenad čim je smestio suprugu u bolnicu, otišao je u selo i žalio se da mu je ćerka umrla na porođaju. Pričao je da mu je veoma teško i da mora da skuplja novac za sahranu. Hvatao je ljude na saosećanje, pa im je tražio da mu kupe pivo za pokoj duše preminule bebe – kaže sagovornik.

– Policajci su odmah po prijavi porodičnog nasilja pokucali na kuću osumnjičenog, ali ga tamo nisu zatekli. Pronašli su ga u dvorištu jednog komšije dok je ispijao pivo, a ljudi su ostali u šoku kad su čuli da je prebio Tatjanu – priča izvor.

Bondarenku se na teret stavlja nasilje u porodici sa nanošenjem teških telesnih povreda, za koje je zaprećena kazna dve do 10 godina zatvora.

M.L.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker