GLEDAO KAKO MU ZVERSKI UBIJAJU BRATA: Stefana (19) tukli rukama i nogama, šutirali ga u glavu dok nije izdahnuo!

Stefana Filića (19) nasmrt je pretukla grupa mladića na ulici ispred diskoteke, jer je hteo od njih da odbrani svog dve godine mlađeg brata.

Stefan Filić/Foto: Facebook

Stefan Filić (19) iz Starog Sela kod Velike Plane ubijen je u ovom gradu dok je branio svog mlađeg brata (17) od grupe mladića!

Pretpostavlja se da je Filić s bratom i drugovima bio u diskoteci u subotu uveče, a da se kobna tuča desila ispred lokala. – Momci su bili u izlasku, a sve se desilo kada su krenuli kući. Grupa momaka, među kojima je bilo i maloletnika, napala je Stefanovog brata i počeli su da ga jure niz Ulicu Miloša Velikog. Stefan se suprotstavio napadačima kako bi zaštitio brata i tada je pretučen nasmrt – kaže naš izvor.

Prema njegovim rečima, batinaši su držali mlađeg Filića, dok su starijeg krvnički udarali.

– Tukli su ga rukama i nogama. Oborili su ga na asfalt i šutirali ga u glavu. Njegov maloletni brat bio je nemoćan da mu pomogne, a da tragedija bude veća, bio je primoran da gleda sve to – kaže izvor.

Nakon što su batinaši unakazili Filića, razbežali su se. – Njega je u lokvi krvi i bez svesti zatekao policajac. Odmah je prevezen u beogradski Urgentni centar, gde je u ponedeljak preminuo – kaže izvor i dodaje da je policija uhapsila dvojicu mladića – N. B. (21) i M. P. (21), dok je protiv petorice momaka, od čega je četvoro maloletno, podneta krivična prijava u redovnom postupku za učestvovanje u tuči. – N. B. i M. P. su već saslušani u Osnovnom tužilaštvu i određen im je pritvor do 30 dana. Pošto je žrtva preminula, krivično delo će biti prekvalifikovano u teške povrede sa smrtnim ishodnom, te će predmet biti prebačen u Više tužilaštvo.

– Istraga je pokazala da su dvojica uhapšenih najviše udarala Filića, dok su ostali gledali. Utvrđeno je i da u tuči nije korišćeno nikakvo oružje, niti palice i motke – objašnjava sagovornik i dodaje da se ispituju motivi brutalnog ubistva. – Zasad nije poznato zbog čega su napadači nasrnuli na Filićevog brata, a potom i na njega. Moguće je da je još u diskoteci došlo do nekih čarki među njima – dodao je on.

CELO SELO PLAČE ZA STEFANOM

Komšije iz Starog Sela o pokojnom Stefanu imaju samo reči hvale. – On je bio vukovac i spremao se da upiše Elektrotehnički fakultet. I on i brat su deca za primer, nikome na senku ne bi stali. Fini, vaspitani momci iz dobre kuće. Išli smo da izjavimo saučešće roditeljima, oni su van sebe i na lekovima su, dete im je nevino stradalo. Stefanov brat je veoma potresen, gledao je kako mu ubijaju brata, a i sam se žali na bolove zbog udaraca koje je primio. Kuća im je puna, celo selo plače za Stefanom – , pričaju meštani.

(Tpknews.com/Kurir)

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close