ZADNJE ŽIVOTNO KUPANJE: Stefan (19) iz Pečanice je hteo samo još jednom da se okupa pred polazak kući

Devetnaestogodišnji Stefan Pantić iz sela Pečanica kod Velikog Gradišta, koji se u četvrtak udavio na plaži Olimpik Bič, nedaleko od Paralije, hteo je samo još jednom da se okupa pred polazak kući, ne sluteći da će mu to biti zadnje kupanje u životu.

Stefan Pantić/Foto: Screenshot Facebook

Kako saznajemo, nesrećni mladić je na letovanje otišao sa rođacima.

– Na letovanju su bili nedelju dana. Hteo je još jednom da se okupa pred polazak. Ušao je u vodu, talas ga je poklopio i on je jednostavno nestao – kažu komšije iz Pečanica koji su u kontaktu sa Stefanovim roditeljima.

Za Stefana komšije imaju samo reči hvale. Govore da je bio povučen, kulturan i tih.

Stefan Pantić/Foto: Screenshot Facebook

– Zlatno dete, strašno je kakva je tragedija zadesila njegovu porodicu. Da samo nije otišao tada u vodu ili da se neko od kupača našao da mu pomogne… – jadikuju komšije nad sudbinom stradalog mladića.

Stefan je u četvrtak pred polazak još jednom ušao u vodu, a onda su ga talasi poklopili i nestao je pred očima šokirane rodbine i kupača. Kao da se sve urotilo protiv nesrećnog momka.

Stefan se utopio pored kule za spasioce, ali njih zbog spleta okolnosti nije bilo u trenutku dok se Stefan borio sa talasima. Kada su ga konačno izvukli, ekipa hitne pomoći pokušala je da ga reanimira, ali Stefanu nije bilo spasa.

Stefan Pantić/Screenshot Facebook

Roditelji mladića su otputovali u Paraliju čim su čuli tragičnu vest, prenosi, a prema poslednjim saznanjima, obdukcija će biti obavljena u ponedeljak

Kako pričaju meštani Pečanica, Stefan potiče iz muzičke porodice. Naime, otac mu je lokalni pevač Rade, a njegov stric je poznati harmonikaš Nebojša Pantić.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker