PLJUŠTE UVREDE NA FEJSBUKU: Stamat pokrenuo prljavu kampanju protiv Safeta ne birajući reči

U Žagubici za večeras je najavljen prvi građanski protest “1 od 5 miliona” protiv aktuelnog režima Aleksandra Vučića i lokalne vlasti.

Ovoga puta na crtu Safetu Pavloviću predsedniku opštine Žagubice, je stao doskorašnji predsednik Opštinskog odbora SRS u Žagubici Stamat Milovanović, ljuti politički protivnik.

Stamat Milovanović, kako tvrdi Safet Pavlović, poslednjih dana na društvenoj mreži “Facebook” preko profila “Jedanodpetmiliona Zagubica” pokrenuo prljavu kampanju ne birajući reči, i iznoseći laži i uvrede protiv njega, njegovih saradnika i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Sa druge strane, Stamat Milovanović tvrdi, da sve to zašta ga optužuje Safet i njegovi lojalni saradnici su nebuloze i njihov strah zbog najavljenih protesta u Homoljskoj “Severnoj Koreji”, pokušavajući da se opere kod njegovog velikog šefa.

Podsetimo se, zbog organizovanja i podrške građanskih protesta, od strane predsednika Opštinskog odbora SRS u Žagubici Stamata Milovanovića, lider radikala, Vijislav Šešelj, raspusti je Opštinski odbor SRS u Žagubici, i predsednika Žagubičkih radikala, Stamata Milovanovića, izbacio iz članstva.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker