SAMOSTALNI NASTUP: Šta nudi Veliko Gradište na Sajmu turizma u Beogradu?

Turistička organizacija opštine Veliko Gradište na Sajmu turizma, koji se održava u Beogradu od 20. do 23. februara, nastupiće samostalno u hali 4.

Srebrno jezero

Posetioci sajma imaće priliku da ove godine uživaju u multimedijalnoj prezentaciji na zidu sastavljenom od LED ekrana. Štand će svojim dizajnom, na interesantan način, privući ljubitelje romantičnog odmora, ali i zaljubljenike u mističnu istoriju.

Pored Srebrnog jezera, bisera kontinentalnog turizma Srbije, ove godine će akcenat biti stavljen na srednjovekovnu Ramsku tvrđavu koja je svoje kapije, nakon obimne rekonstrukcije, otvorila svim posetiocima u avgustu prošle godine.

Glavni dan prezentacije biće 21. februara, od 11:00 časova, kada će se govoriti o postignutim rezultatima i akcijama koje je opština Veliko Gradište pokrenula u cilju jačanja turističke ponude, kao i o investicijama i primerima dobre prakse. 

Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa bogatom turističkom ponudom, biće najavljeni i festivali i jubileji.

Glavna tema prezentacije biće Ramska tvrđava, priča o Bajazitu II, grofu Lopreštiju ali i o legendarnom prelasku Trajana preko pontonskog mosta.

M.V.

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close