UKLETA PLAŽA: Srbin se utopio u Grčkoj na istoj plaži gde se pre 10 dana udavio i Stefan iz Pečanice

Muškarac iz Srbije, star oko 50 godina, nastradao je u Olimpik biču u Grčkoj kada ga je poklopio veliki talas.

Foto: Fejsbuk

Čovek iz Srbije utopio se juče u Grčkoj, na Olimpik biču. Kako je objavljeno na portalu Grčka info, muškarac star oko 50 godina navodno je doživeo infarkt, pa se nagutao vode. Spasioci su pokušavali da ga ožive 15 minuta, kasnije je stigla i Hitna pomoć, ali nesrećnom čoveku nije bilo spasa.

– Čovek je imao pedeset godina, dešavalo se ispred restorana gde smo ručali i videli sve što se dešavalo. Imao je probleme sa plućima, naišao je veliki talas, preklopio ga, nagutao se vode. Već tad su meštani i ljudi sa plaže zvali spasioce koji su došli neverovatno brzo, za njima je došla i medicinska pomoć, ali spasioci su ga oživljavali 15 minuta, pomoći nije bilo. Sve službe su brzo funkcionisale. Bili smo očevici događaja – napisala je u grupi Grčka info Zorica Mil.

Tim povodom jedan od gostiju iz Srbije napisao je: Želeo bih da apelujem na ljude koji na more dolaze sa roditeljima, prijateljima i rodbinom koji su u poznim godinama, da ih ne ostavljaju bez nadzora i da apeluju na njih a i na ostale starije osobe da se ne udaljavaju mnogo od obale (nema potrebe). Žao mi je gospodina koji je bio sa njim, koji je kukao iz sveg glasa.. Baš potresna i tužna slika…

Inače na istoj ovoj plaži pre deset dana utopio se Stefan P. (19) iz sela Pečanica kod Velikog Gradišta. On je poslednjeg dana letovanja hteo još jednom da se okupa pred polazak kući, ne sluteći da će mu to biti zadnje kupanje u životu. Ušao je vodu, a onda su ga talasi poklopili i nestao je pred očima šokirane rodbine i kupača.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker