SRBI OPTUŽENI ZA UBISTVO: Objavljen snimak tuče u kojoj je ubijen Amerikanac (VIDEO)

Grčki mediji objavili su video snimak tuče u kojoj je ubijen američki turista Bakari Henderson ispred jednog kluba u Laganasu na grčkom ostrvu Zakintos.

Screenshot/youtube

Osmorica napadača na Amerikanca, među kojima su šestorica Srba, optuženi su za teško krivično delo grupnog ubistva s predumišljajem.

Snimak koji se pojavio na internetu nastao je mobilnim telefonom i prikazan je u okviru vesti grčke televizije. Najpre je prikazana rekonstrukcija događaja, potom učesnici, a sam snimak tuče počinje nešto pre šestog minuta video-priloga.

Šestorica Srba uhapšena su u petak, zbog ubistva Afroamerikanca Bakarija Hendersona koje se dogodilo posle svađe u noćnom klubu.

Beogradski mediji objavili su da su uhapšeni N. P. (18) , S. S. (21), M. S. (25), M. I. (18), S. P. (22) i N. J. (22).

Navedeno je da su rodom iz Novog Sada, Obrenovca, Beograda i Žitoradje i da su na letovanje krenuli autobusom iz Novog Sada, preko jedne beogradske turističke agencije.

Do sukoba na Zakintosu u kojem je ubijen Amerikanac, a zbog kojeg je uhapšeno šest Srba navodno je došlo zbog fotografisanja sa konobaricom. S obzirom da to nije jedina verzija priče, uzrok i način na koji je Amerikanac ubijen utvrdiće policijska istraga.

Mediji su ranije preneli da postoje dve verzije događaja koji su doveli do smrti Amerikanca.

TPKNEWS/B92

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker