SPREMITE SE: Od danas obilan sneg, i do pola metara!

U Srbiji u četvrtak oblačno sa snegom, uz formiranje i povećanje snežnog pokrivača.

Na severoistoku, istoku i jugoistoku Srbije biće kiše i susnežice, a potom će do kraja dana i u tim predelima kiša preći u sneg. Duvaće slab do umeren, povremeno i pojačan severozapadni vetar. Jutarnja temperatura od -1 do 3 stepena, maksimalna dnevna od 0 do 4 stepena.

U Braničevskom okrugu u četvrtak oblačno i hladno sa snegom, uz povećanje snežnog pokrivača. Duvaće umeren severozapadni vetar. Temperatura tokom većeg dela dana biće oko 0 stepena.

U Srbiji u petak i subotu oblačno i hladno sa snegom, uz dalje povećanje snežnog pokrivača. Maksimalna temperatura u petak od -2 do 1 stepen, dok se u subotu u većini predela očekuje ledeni dan i maksimalna temperatura biće od -4 do 0 stepena. U nedelju suvo, uz slab do umeren, ponegde i jak jutarnji mraz, dok će tokom dana biti toplije i sa sunčanim intervalima. Maksimalna temperatura od 1 do 5 stepena. U ponedeljak naoblačenje sa kišom, a u toku jutra biće uslova za ledenu kišu. Očekuje se toplije, a u košavskom području duvaće jak jugoistočni vetar, na jugu Banata i u Podunavlju i sa olujnim udarima.

U Braničevskom okrugu u petak i subotu oblačno sa snegom, uz povećanje snežnog pokrivača. Maksimalna temperatura u peetak do 0 stepena, a u subotu do -1 stepen. U nedelju suvo sa sunčanim intervalima, a nakon jutarnjeg mraza tokom dana biće toplije. Maksimalna temperatura do 2 stepena. U ponedeljak naoblačenje sa kišom, u toku jutra biće uslova i za ledenu kišu. Duvaće jak jugoistočni vetar.

(W2U)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker