OTVORENA DISKRIMINACIJA VLAHA: “SPIDER Serbia” pre tri meseca kamionom polomio banderu, u Telekomu nema nadležnih, a račune šalju! (FOTO)

Bandera i kabal Telekoma koji je pre skoro tri meseca uništio kamion firme “SPIDER Serbia” koja je u opštini Velikog Gradišta zadužena za odnošenje smeća još uvek nije zamenjeno.

Foto: TPKNEWS

Iako je drvena telefonska bandera pala još pre tri meseca, niko od nadležnih službi nije došao nakon prijave sve do 17. jula kada su radnici Telekoma došli i postavili umesto tri, samo dve nove betonske bandere. Nisu čak ni uklonili polomljenu banderu i osigurali kabal. Da ulica ne bi bila blokirana, meštani su podigli kabal tako da sad stoji samo uz pomoć drvenih podupirača. Problem meštana ove ulice u Topolovniku ni nakon tri meseca nije rešen, jer je polomljena bandera ostavljena pored puta, a preko kabla koji visi prolaze vozilima.

Foto: TPKNEWS

– Ovo je pravo ruglo, diskriminacija i podsmevanje svima nama iz sela! S obzirom da je Topolovnik selo u kome su skoro 95% meštana Vlaške nacionalnosti, a ujedno je i najveće selo u opštini Veliko Gradište. Banderu je pre skoro četri meseca uništio kamion firme “SPIDER Serbia”, a još niko nije sklonio banderu odavde – kaže Bender, kome od kada je bandera srušena ne radi telefon, ali zato mu redovno stižu računi.

Foto: Privatna arhiva

– Ovako ostavljena bandera, pa to je… nemam reči. Kada su već 17. jula došli da postave umesto tri, dve nove bandere zašto nisu odmah sredili i razvukli i kabal, nego su ga ostavili ovako da visi – kaže baka Ljubinka, kojoj takođe ne radi telefon.

Foto: TPKNEWS

(Tpknews.com)

One Comment

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close