SNS-ovo IŽIVLJAVANJE: SNS-ov kadar uz pretnje izbacili novinara „TPKNEWS“ sa biračkog mesta u Topolovniku

U Srbiji se danas održavaju izbori za članove nacionalnih saveta nacionalnih manjina, a na biračkom mestu u selu Topolovnik u opštini Veliko Gradište uočene su prve nepravilnosti.

Osnovna škola „Ivo Lola Ribar“ u Topolovniku gde se trenutno odvija glasanje

Sav onaj cirkus i sva ona pljačka na izborima u Srbiji danas se ponavlja i u Topolovniku na izborima za članove nacionalnih saveta nacionalnih manjina.

Izbori su počeli jutros, a stanje je redovno: SNS.ovi kadrovi vode duple spiskove na kojima se nalaze i odavno preminule osobe, dovozi svoje ljude da glasaju i zastrašuju novinare.

Danas je dopisnik portala „TPKNEWS“ svratio na biračkom mestu u Topolovniku da vidi kako se odvija glasanje. Međutim, SNS-ov kadar, na veoma drzak način zabranili su mu pristup biračkom mestu, i zapretili mu da će završiti loše ukoliko napravi bilo koju fotografiju ili snimak sa biračkog mesta.

Kako saznajemo od meštana Topolovnika izlaznost je veoma mala. Jutros pre otvaranja biračkog mesta u Topolovniku, izmenjeni su posmatrači na kutijama, a na njihova mesta postavljene su osobe iz SNS-a. Na samom spisku zabeleženo je dosta osoba koje su preminule.

Auto Slađana Markovića zamenika predsednika opštine Veliko Gradište i nosioca liste „Vlasi za Srbiju“

Na teritoriji Braničevskog okruga glasanje za članove nacionalnih saveta nacionalnih manjina se odvija na 28 biračkih mesta.

U poseban birački spisak upisano je 12.683 pripadnika sledećih nacionalnih manjina: vlaške, romske, rumunske, grčke, bošnjačke, bugarske, slovenačke, aškalijske, egipatske, nemačke, češke, albanske i ukrajinske.

Na području Braničevskog okruga najviše ima pripadnika vlaške i romske nacionalne manjine.

U poseban birački spisak upisano je: 1159 u Požarevcu, 1338 u Kostolcu, 3206 u Petrovcu na Mlavi, 2707 u Kučevu, 1390 u Velikom Gradištu, 692 u Malom Crniću, 1235 u Žagubici, 330 u Golupcu i 626 birača u opštini Žabari.

TPKNEWS
Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close