SNS-ovo IŽIVLJAVANJE: SNS-ov kadar uz pretnje izbacili novinara “TPKNEWS” sa biračkog mesta u Topolovniku

U Srbiji se danas održavaju izbori za članove nacionalnih saveta nacionalnih manjina, a na biračkom mestu u selu Topolovnik u opštini Veliko Gradište uočene su prve nepravilnosti.

Osnovna škola “Ivo Lola Ribar” u Topolovniku gde se trenutno odvija glasanje

Sav onaj cirkus i sva ona pljačka na izborima u Srbiji danas se ponavlja i u Topolovniku na izborima za članove nacionalnih saveta nacionalnih manjina.

Izbori su počeli jutros, a stanje je redovno: SNS.ovi kadrovi vode duple spiskove na kojima se nalaze i odavno preminule osobe, dovozi svoje ljude da glasaju i zastrašuju novinare.

Danas je dopisnik portala “TPKNEWS” svratio na biračkom mestu u Topolovniku da vidi kako se odvija glasanje. Međutim, SNS-ov kadar, na veoma drzak način zabranili su mu pristup biračkom mestu, i zapretili mu da će završiti loše ukoliko napravi bilo koju fotografiju ili snimak sa biračkog mesta.

Kako saznajemo od meštana Topolovnika izlaznost je veoma mala. Jutros pre otvaranja biračkog mesta u Topolovniku, izmenjeni su posmatrači na kutijama, a na njihova mesta postavljene su osobe iz SNS-a. Na samom spisku zabeleženo je dosta osoba koje su preminule.

Auto Slađana Markovića zamenika predsednika opštine Veliko Gradište i nosioca liste “Vlasi za Srbiju”

Na teritoriji Braničevskog okruga glasanje za članove nacionalnih saveta nacionalnih manjina se odvija na 28 biračkih mesta.

U poseban birački spisak upisano je 12.683 pripadnika sledećih nacionalnih manjina: vlaške, romske, rumunske, grčke, bošnjačke, bugarske, slovenačke, aškalijske, egipatske, nemačke, češke, albanske i ukrajinske.

Na području Braničevskog okruga najviše ima pripadnika vlaške i romske nacionalne manjine.

U poseban birački spisak upisano je: 1159 u Požarevcu, 1338 u Kostolcu, 3206 u Petrovcu na Mlavi, 2707 u Kučevu, 1390 u Velikom Gradištu, 692 u Malom Crniću, 1235 u Žagubici, 330 u Golupcu i 626 birača u opštini Žabari.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker