SMOTANI LOPOV: Uhapšen Srbin zbog teške krađe ispred policijske stanice u Trstu!

U petak popodne, policija u Trstu privela je državljanina Srbije M.S (33), koji je osumnjičen za krivično delo teška krađa.

U saopštenju italijanske policije, navedeno je da je M.S (33) ukrao odeću u prodavnici Upim u Trstu, koju je sakrio u torbi. Jedan od radnika obezbeđenja primetio je da je M.S (33) ukrao odeću, i kada se udaljio iz prodavnice sa ukradenom robom u torbi, krenula je za njim da ga prati.

U saopštenju stoji da je M.S (33) svoj auto parkirao u ulici Teatro Romano u Trstu, preko puta policijske stanice. Radnik obezbeđenja koji ga je pratio, kada je video da je lopov stao i naslonio torbu na haubu auta koji je bio na parkingu, prešao je preko puta i alarmirao četvoricu policajaca koji su stajali na ulazu policijske stanice. Policija je odmah reagovala i blokirala lopova.

Nakon pretresa torbe policija je našla ukradenu robu koju je Srbin ukrao iz Upima. Prilikom pretresa vozila, u gepeku nađena je roba koja je pokradena iz drugih prodavnica, jedan koverat, jedna hermetički zatvorena kutija, i alat koji je koristio za onesposobljavanje uređaja anti-krađe.

Policija je državljanina Srbije M.S (33) privela i protiv njega je podneta krivična prijava za krivično delo teška krađa, a njegov auto je oduzet.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker