ZADNJEG DANA STARE GODINE: Smenjen zamenik predsednika opštine Golubac, Saša Marjanović

U Golubcu zadnjeg dana stare godine smenjen zamenik predsednika opštine Saša Marjanović.

Saša Marjanović

Smena je usledila nakon podnošenja inicijative za njegovu smenu. Do podnošenja ove inicijative došlo je od strane O.O SNS-a.

Naime u Petak 28. decembra sazvana je hitna sednica SO. Golubac, u pozivu je stajalo da će dnevni red biti saopšten na samoj sednici. U Nedelju je sazvan hitan sastanak O.O SNS-a gde je predsednik odbora dr. Mijović Nebojša zatražio pokretanje ove inicijative. Kao obrazloženje rečeno je da je Saša Marjanović doturao informacije lokalnom portalu iz Topolovnika tpknews.com preko svojih veza iz naselja Vinca. Uz bogatu diskusiju prisutnih, prisustva neverice i zebnje za ličnu egzistenciju izglasan je predlog za pokretanje ove inicijative. U ponedeljak je održana hitna sednica SO. Golubac gde je Marjanović smenjen bez ijedne reči objašnjenja. Predsednik skupštine Golubca se pozvao na tačku zakona po kojoj može predsednik opštine da zatraži smenu zamenika. Glasanje je bilo tajno i od 25 odbornika koji su uzeli učešće u glasanju njih 18 je bilo za smenu dok je njih 7 bilo protiv smene.

Marjanović je u Golubcu a i šire slovio kao čovek od najvećeg poverenja predsednika Mijovića i čaršija je uveliko pričala da on treba da preuzme rukovođenje opštinom Golubac jer je Mijović u problemu sa agencijom za sukob interesa. Zašto je Marjanović sklonjen još uvek je nejasno jer je juče održana i druga sednica po hitnom postupku na kojoj se raspravljalo o rešenju pomenute agencije po hitnom postupku jer su rokovi pri kraju.

TPKNEWS

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Kakav fantastičan kraj godine. Nadamo se u Novoj godini još većem raspadu najgore gomile koja je upravljala Golupcem. Šta reći osim, jedna budala manje. Šta će jadni nam predsednik dr. Mijović kada pošalje kući sve koji ga više ne podržavaju, a ima ih mnogo i verovatno većina njih u ovom trenutku sedi za istim stolom. Gotov si doktore! A ovom nesposobnjakoviću i prevarantu koji vodi privatnu firmu, menjačnicu u kojoj je skupljao glasače za ovog koji ga je poslao kući, a u isto vreme bio i funkcioner, treba zabraniti da se ikada više upliće u bilo kakve političke opcije. SNS ga verovatno više ne zanima, jer je JUL i SPS odavno izgustirao.

  2. Каква збирка хохштаплера и полусвета, наш Голубац је на жалост, одсвирао своје. После ових неће остати ни камен на камену….последњи нека угаси светло….

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker