JEZIVA SMRT U POŽAREVCU: Sišao da preparkira auto, udavio se u poplavljenoj podzemnoj garaži (FOTO/VIDEO)

Snažno nevreme koje je zahvatilo Braničevski okrug, a oluja koja je protutnjala odnela je i prvu žrtvu.

Foto: Ž.A.

Vatrogasci su u poplavljenoj garaži zgrade u Jug Bogdanovoj ulici pronašli telo starijeg muškarca, potvrđeno je u požarevačkoj vatrogasnoj službi. Ž. M. (67) iz Požarevca, udavio se u poplavljenoj podzemnoj garaži svoje zgrade u Jug-Bogdanovoj ulici, tokom nevremena koje je u sredu popodne zahvatilo ceo Braničevski okrug.

Podzemne garaže u kojima je ovaj Požarevljanin stradao nalaze se u novoj stambenoj zgradi, koja se nalazi preko puta direkcije JKP “Vodovod i kanalizacija” i koja je useljena pre godinu dana. Iako ulaz u podzmeni deo ima kosinu ka ulici, voda se u njega nije slila sa ulice, već se stvorila od jakih pljuskova, pošto je ulaz nezaštićen.

Foto: Facebook

Kako su nam rekli stanari ove zgrade, ona je podignuta na placu koji je Ž.M. ustupio investitoru i u kojoj je živeo u prizemlju. – On godinama radi u Austriji, ali je sada ovde jer mu je supruga bolesna i dva meseca je u požarevačkoj bolnici. Kako smo čuli, on je sišao dole da preparkira auto da ga ne poplavi voda, pa je dole i stradao. Pričalo se da je sišao liftom, pa nije mogao da se vrati, jer je nestala struja, ali vatrogasci kažu da je lift prazan – pričaju komšije.

Nevreme koje je u sredu zahvatilo Požarevac ne pamti se u ovom gradu, jer je jak vetar obarao drveće, a kiša je poplavila i zgradu Požarevačke gimnazije i Centra za kulturu.

(Agencije)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker