ŠABANOV VOZAČ IPAK ŽIV: Sin Mirsada Kerića demantovao navode medija

U teškoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu u Nemačkoj, u kojoj je nastradao kralj narodne muzike Šaban Šaulić, učestvovao je i pevačev muzičar Mirsad Kerić (43), koji je tog kobnog nedeljnog jutra upravljao automobilom na putu do aerodroma.

Foto: Facebook

Mirsadov sin Denis Kerić oglasio se na Fejsbuku povodom tragične situacije i nezvaničnih informacija da je njegov otac preminuo, tvrdeći kako je njegov otac živ i na aparatima.

– Kako ste svi čuli preko medija, moj tata Mirsad Kerić imao je tešku saobraćajnu nesreću, moj otac nije umro, on se drži na intenzivnoj u bolnici i bori se za svoj život. Ja i moja familija molimo sve novinare i medije da prestanu da izvode lažne informacije da je tata umro, tata je još uvek na aparatima. Molim vas, molite se Bogu za tatu. Hvala – napisao je Denis.

Sabit Dervišević, menadžer Šabana Šaulića, je prethodno rekao da su mu iz nemačke bolnice javili da je povredama podlegao i Mirsad Kerić.

– Informacija od medicinske sestre hvala Bogu je bila netačna. Upravo imamo informaciju da je stanje sa Mirsom nepromenjeno i da je teško. Nadamo se najboljem – naveo je Dervišević.

Zvezda narodne muzike Šaban Šaulić u kolima je, prema nezvaničnim informacijama, bio sa vozačem i kumom, a nesreća se dogodila u okolini Bilefelda u kojem je pevao.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker